Udenlandske bander står bag ni ud af ti biltyverier i Sverige – sådan gør de myndighederne til grin

Colourbox

Udenlandske bander hærger Sverige. Avisen Dagens Nyheter kan således afsløre, at ni ud af ti biltyverier i landet begås af disse bander.

 

Det samme gælder tyverier af bildele, bådmotorer og landbrugsmaskiner.

 

Oplysningerne kommer fra politiets nationale operative afdeling, NOA.

 

Tyvegods fragtes frit over grænsen

Tyvegodset fragtes ofte hurtigt ud af landet. Det kan lade sig gøre, fordi der kun meget sjældent er kontrol med køretøjer, der kører over grænsen ud af Sverige.

 

Toldvæsnet prioriterer stort set kun det, der passerer grænsen på vej ind i landet. Kun to procent af personalets arbejdstid bruges på at kontrollere, hvad der sendes ud – det viser statistikken ifølge Dagens Nyheter.

 

På den måde gør man det let for banderne at komme væk med de mange og dyre tyvekoster. De gør simpelt hen myndighederne til grin ved at køre det ud lige for næsen af dem.

 

Faktisk er det helt risikofrit for tyvebanderne. For ifølge Dagens Nyheter er det ikke kriminelt at bringe stjålet gods ud af Sverige, og toldvæsnet har ikke ret til at gribe ind – selv hvis de for en sjælden gangs skyld skulle opdage det!

 

Det siger sig selv, at dette gør Sverige til en magnet for banderne.

 

Og det drejer sig ikke alene om tyverier af biler, bildele og andre maskiner. De udenlandske bander boltrer sig også i den grad, når det gælder indbrud i private boliger. NOA oplyser, at 50 procent af alle sådanne indbrud begås af bander fra udlandet.

 

Så galt kan det gå for et højtudviklet land

Udviklingen i det svenske samfund er i stigende grad ude af kontrol.

 

Ikke-vestlige indvandrere udgør en hastigt voksende andel af befolkningen. Det fører til store muslimske parallelsamfund, hvor islamiseringen skrider frem og volden breder sig.

 

Myndighederne har stadig sværere ved at styre, hvad der foregår i ghettoerne, og politi, ambulancefolk og brandfolk bliver jævnligt selv angrebet, når de passer deres arbejde.

 

Ikke-vestlige indvandrere fortsætter med at komme ind over grænsen.

 

Samtidig stjæler udenlandske bander altså i stor skala fra svenskerne og sender deres fangst ud af landet uden det store besvær. Det fungerer som en invitation til at øge disse tyverier.

 

Sverige er et dybt skræmmende eksempel på, hvor galt det kan gå for et højtudviklet land, når den sunde fornuft ryger ud og den politiske korrekthed tager over.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…