Bil kørte fra politiet, påkørte og kvæstede ung mand alvorligt, så blev to indvandrere set flygte – hvorfor fortæller TV aldrig den slags?

Natten til lørdag lidt over klokken 1 forsøgte betjente fra Københavns Politi at standse en bil i Indre By.

 

Men i stedet for at standse tog føreren af bilen flugten i høj fart. Derefter kørte flugtbilen med voldsom kraft ind i en 20-årig ung mand midt i en fodgængerovergang.

 

Manden blev bragt på hospitalet. Hans tilstand blev beskrevet som kritisk. Ekstra Bladet bragte historien med Københavns Politi som kilde.

 

Bilens fører var tilsyneladende fuldstændig uanfægtet af, at han havde påkørt et menneske og bragt det i alvorlig livsfare med total hensynsløs kørsel.

 

Bilen kørte bare videre. Der var ikke tale om at standse og hjælpe det hårdt kvæstede offer. Ingen medmenneskelighed, ingen skyldfølelse.

 

Af anden etnisk herkomst

Lørdag eftermiddag kunne Henrik Brix, der er vagtchef ved Københavns Politi, fortælle Ekstra Bladet, at den påkørte unge mand var erklæret uden for livsfare. Brix fortsatte:

 

”Senere finder vi flugtbilen ved Israels Plads, hvor vidner har set to yngre mænd løbe fra bilen. Der er tale om to mænd af anden etnisk herkomst end dansk.”

 

Det sidste er en væsentlig oplysning. Vidnet bør derfor have tak for at have givet den.

 

For det første yder den et vigtigt bidrag til sagens opklaring.

 

For det andet giver oplysningen om den etniske baggrund en central information til offentligheden.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Offentligheden har krav på at få informationer, der er væsentlige for at forstå baggrunden for kriminalitet i vores samfund.

 

Oplysninger om etnisk baggrund

Den pågældende oplysning om etnisk baggrund hos de mænd, der flygtede, giver et nødvendigt bidrag til dette.

 

Offentligheden får dermed indsigt i en sag, der bidrager til, at indvandrere står bag en uforholdsmæssig stor andel af alvorlige former for kriminalitet i Danmark.

 

Det er på ingen måde nogen selvfølge, at politiet giver oplysninger om de formodede gerningsmænds etniske og kulturelle baggrund.

 

I dele af landet er politiet meget uvilligt til at komme med den slags informationer. Andre steder går man mere ærligt til værks i informationen.

 

Læs også
Chok i Holland: Mange politifolk med indvandrerbaggrund er stærkt involveret i kriminel aktivitet

I den aktuelle sag har vidnet tilsyneladende beskrevet de to mænd, der flygtede fra bilen, som værende af anden etnisk herkomst. Det er uvist om politiet af egen drift ville have givet denne oplysning.

 

Mangel på samfundsmoral og medmenneskelighed

Under alle omstændigheder må det siges at være en afgørende oplysning i en sag som denne.

 

For dette er ikke bare en sag om en almindelig kriminel handling. Det er en sag om nogle gerningsmænd, der synes at lide af en total mangel på ansvarsfølelse og medfølelse over for andre mennesker.

 

Bilens fører pløjede et andet menneske ned med en fuldkommen vanvittig kørsel. Han og den anden i bilen følte tilsyneladende ikke den ringeste anger over dette. Og de gjorde absolut intet for at komme det uskyldige menneske til hjælp, som de selv havde kvæstet hårdt.

 

De skulle bare væk fra politiet for at hytte deres eget skind. Kynisk og afstumpet.

 

Sagens alvor ligger ikke bare i den livsfarlige skade, som den unge mand blev ramt af.

Læs også
En gruppe ’unge’ terroriserer friluftsbad, men det skjules, hvem disse ’unge’ er – så pludselig kommer der en afsløring  

 

Sagens alvor ligger heller ikke bare i, at der er tale om grov kriminalitet.

 

Sagens alvor ligger i allerhøjeste grad i den totale mangel på samfundsmoral og indlevelse i andre mennesker, som prægede de ansvarlige.

 

Afgørende informationer

Den uhyggelige mangel på moral og medfølelse, som denne sag vidner om, gør den til en vigtig historie. Det er nødvendigt, at borgerne får kendskab til, at den slags finder sted i vores samfund. Sådan, at de har mulighed for at diskutere, hvad det skyldes, og hvad der kan gøres ved det.

 

Dette store perspektiv, der drejer sig om værdier, moral og ansvarlighed, burde gøre en sag som denne til en oplagt historie i de store medier.

 

Det gælder ikke mindst TV, der har så store muligheder for at gøre befolkningen opmærksom på problemer i samfundet.

 

Læs også
Røde partier sætter Mette Frederiksen under stort pres for at give indvandrerne flere penge til velfærd på bekostning af danskerne

Det er meget alvorligt for et samfund, at folk handler som de mennesker i bilen. Og vi bør kræve af de store TV-stationer, at de giver os mulighed for at føre en debat om det baseret på dækkende informationer.

 

Men det kommer man til at lede forgæves efter.

 

Der har ikke været en lyd om sagen i TV – hverken DR eller TV2. Der er stort set aldrig en lyd om den slags sager hos nogen af de to TV-stationer.

 

Journalisternes politiske korrekthed

En afgørende del af grunden til denne tavshed syns at være den politiske korrekthed hos Journalistisk Venstreparti.

 

De venstreorienterede journalister har ikke den ringeste lyst til at berette om noget, som kunne styrke danskernes kritiske holdning til indvandringen.

 

Journalisterne i TV har en kraftig slagside til fordel for stor ikke-vestlig indvandring. Det falder helt i tråd med, at de politisk ligger langt til venstre.

Læs også
Danmark i en tilstand af urapporteret sammenbrud

 

Der er meget ringe belysning af indvandringens enorme problemer. Der er meget stor hang til at promovere historier, som fremstiller indvandringen som berigende og indvandrerne som uskyldige ofre.

 

Vi får i den daglige nyhedsdækning uendelig lidt at vide om de store kultursammenstød, som er resultatet af masseindvandringen. Og meget ofte undlader man at omtale indvandrere som gerningsmænd til forbrydelser.

 

TV-journalister er ekstremt geskæftige med at forsøge at presse deres politiske dagsorden ned over hovedet på befolkningen.

 

Den modbydelige sag om påkørsel af en uskyldig ung mand er endnu et eksempel i rækken.

 

https://ekstrabladet.dk/112/person-paakoert-under-flugt-fra-politiet/7528292

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…