Afrikaner holder kvinde i håret fra vindue på 10. sal, mens hun kæmper desperat for sit liv

Foto: Daily Record

Et uhyggeligt syn møder folk i et boligkvarter i Glasgow.

 

Fra 10. sal på facaden i et højhus hænger en kvinde, der hager sig fast i et vindue. Hun kæmper desperat for at vinde fodfæste og kravle i sikkerhed gennem vinduet.

 

Men inde i lejligheden står en mand, der holder fast i kvindens hår, så hun ikke kan få kontrol over situationen. Hun forsøger at klamre sig til vindueskarmen og skraber med fødderne mod muren, mens hun prøver at få fodfæste.

 

Hun mister grebet om vindueskarmen og styrter til jorden. Her bliver hun liggende ubevægelig. Ingen kan være i tvivl om, at hun er død. Det skriver den skotske avis Daily Record.

 

Afrikaner fanget

En lokal beboer fanger det chokerende optrin på sin mobil. Det var kvindens hjerteskærende skrig, der gjorde ham opmærksom på, hvad der foregik.

 

Efterfølgende kommer en afrikansk udseende mand løbende ud fra højhuset og forsøger at flygte. Men han falder, da han vil kravle over en mur. Flere beboere, herunder manden, der tog billedet, får fat i ham og får tilkaldt politiet.

 

Offeret er den 30-årige Alem Shimeni fra Eritrea. Hun var tilsyneladende et værdsat medlem af den kristne eritreanske kirke i Glasgow. Hun sang i kirkens kor.

 

Hvordan hendes forbindelse var til den brutale voldsmand, der tog hendes liv på den mest modbydelige måde, vides ikke.

 

Stærkt voldelige migranter

Under alle omstændigheder er dette frygtelige drama et eksempel på de voksende problemer, som en række europæiske lande har med stærkt voldelige afrikanske migranter.

 

Læs også
Et land i chok: Alene i januar i år er fem kvinder blevet myrdet – fire af gerningsmændene var indvandrere

I Tyskland oplever man således en massiv tilstrømning af migranter fra Nigeria, der danner mafialignende kriminelle organisationer. Det skriver Die Welt.

 

De optræder ”yderst brutalt,” siger den tyske efterretningstjeneste BND.

 

Det samme kan man sige om det uhyggelige mord i Glasgow. Yderst brutalt.

 

Foto: Daily Record

 

 

 

 

Læs også
Tyskland er ramt af endnu et brutalt kvindemord begået af en mand med ikke-vestlig baggrund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også
Video: Det grufulde øjeblik, hvor Islamisk Stat kaster fire bøsser ud fra et højhus

 

 

 

 

 

 

 

https://www.dailyrecord.co.uk/news/scottish-news/horrific-moment-screaming-woman-clings-14039374?_ga=2.157414714.1415654630.1550915770-1217657622.1550915769

 

https://www.welt.de/politik/deutschland/article189378263/Feste-Strukturen-BND-warnt-vor-nigerianischer-Mafia-in-Deutschland.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…