Muslimske kvinder trodsede forbud mod burkini – venstrefløjs-borgmester bøjer sig

PARIS: Gemytterne er på kogepunktet i den sydfranske by Grenoble, og det skyldes ikke blot, at termometrene viser 40 graders varme eller mere.

 

Det hænger sammen med, at en halv snes muslimske kvinder har fundet på at ville svale sig i offentlige svømmebassiner iført bukini.  En klædedragt, som er forbudt af hygiejniske grunde, men som har sit navn efter en sammenføjning af bikini og burka.

 

Kvinderne i den provokerende gruppe har den smagfulde idé at kalde sig Rosa Parks Muslimer. Rosa Park var den kvinde, som kæmpede for ligeret i Alabama i 1950’erne. Medsøstrene i Grenoble kæmper for særrettigheder .

 

Det er fuldstændig utilstedeligt, at de trodser forbudet mod at bade i offentlige svmmebassiner iført uhygiejnisk tøj, siger filosoffen Anne-Sphie Chazaul, der har skrevet en bog om ytringsfrihed.

 

Personale i Grenobles rådhus prøvede at bremse lovvertrædelserne, men mødte modstsand fra borgmesteren Eric Piolle, der er fra det yderliggående venstrefløjsparti EELV.

 

Han forbød politiet at gribe ind, som han også gjorde i maarts måned da der var ungdomsoptjer i “følsomme” kvrterer af Grenoble

 

Hvorlænge endnu skal indfødte franskmænd affinde sig med den fortsatte islamisering af vort samfund, spørger både menigmænd og medier i Grenoble.

 

Svaret er, at de nok må dulme deres harme,  så længe hedebølgen  inspirerer de mulimske nymfer med tre-fire dobbelte venusmål til at svale sig i kommunale swimmingpools.

 

https://www.msn.com/fr-fr/news/france/grenoble-des-femmes-en-burkini-se-baignent-dans-une-piscine-municipale-vid-c3-a9o/ar-AADm7nt

 

 

BBC

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…