Video: To udenlandske røvere hamrer flaske i hovedet på ung pige – men de får deres livs overraskelse

Tysk politi har offentliggjort en utrolig video. Den stammer fra et overvågningskamera i undergrundsbanen i den tyske by Essen.

 

På videoen ser man en 17-årig pige med langt lyst hår gå ned ad trappen til undergrundsbanen.

 

En dreng kommer løbende bag hende og hamrer en flaske i baghovedet på hende. Derefter omklamrer han den overrumplede pige.

 

Hans jævnaldrende kammerat støder til. Politiet formoder, at de er ude efter at røve pigens rygsæk.

 

Men de får deres livs overraskelse. Pigen viser sig at være utrolig sej. Trods slaget med flasken kæmper hun imod som en rasende.

 

Hun sparker bagud mod ham, der holder hende, så hun kommer fri af hans omklamring. Hans kammerat får et ordentligt los, så han ryger væk fra hende.

 

Tilsyneladende bliver det hele for broget for de to røvere. De tager flugten op ad trappen. Pigen vinder kampen mod de to drenge.

 

Politiet offentliggjorte videoen, fordi man ikke rigtig kom videre med opklaringen. Det hjalp lynhurtigt.

 

Dagen efter fik man et tip fra en skole. Det betød, at man kunne anholde en 15-årig dreng ved navn Alex. Ifølge Bild har han russisk baggrund.

 

Politiet har også offentliggjort et foto af de to drenge, der overfaldt pigen. Man kan se billedet her. Foreløbig har man ikke fundet kammeraten.

 

Læs også
Han ligner en almindelig kunde på vej ind i Rema 1000 – men lige om lidt trækker han en kniv

Men den 17-årige pige undgik altså overlast. Det har hun kun sig selv at takke for. Godt gået!

 

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/u-bahn-schlaeger/greifen-maedchen-in-ubahn-an-55451746.bild.html#remId=1569820836871073847

 

https://www.bild.de/regional/ruhrgebiet/u-bahn-schlaeger/von-essen-gefasst-55455224.bild.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/article175649641/Essener-Innenstadt-15-Jaehriger-nach-Ueberfall-auf-17-Jaehrige-in-U-Haft.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…