Video: Til sidst får pensionisten nok og tager kampen op mod asocial indvandrerdreng

Fredag aften hyggede gæsterne sig på en restaurant på Kungstorget i Lysekil i Bohuslän. Men det skulle de ikke have lov til, mente en gruppe store drenge – flere af dem med indvandrerbaggrund.

 

De bankede på restaurationens store ruder. Og til sidst blev flere af gæsterne så irriterede og vrede, at de gik ud på gaden for at stoppe den asociale adfærd. Det skriver P4 Väst, Sverigesradio.se

 

Det blev optaget på video, som Fria Tider bringer her.

 

Til sidst får nogle pensionister i restaurationen nok. Sammen med andre går de over torvet for at stoppe den asociale adfærd.

 

Man kan se, de unge fare omkring og slå til højre og venstre, og en af dem slår ud mod en ældre mands ansigt. Man kan også høre grove tilråb som “luder” (hora), skriver Fria Tider og P4 Väst.

 

Politiet oplyser, at ingen har fået alvorlige skader i forbindelse med sammenstødet. Politiet blev tilkaldt og fik stoppet urolighederne, siger Lysekilspolitiets Thomas Andersson till P4.

 

 

“Du skal ikke filme mig, hvis du vil beholde din mobil”, siger en somalisk dreng i slutningen af videoen til den som holder kameraet.

 

Videoen er slettet fra You Tube, angiveligt fordi den kan virke stødende. Men den kan altså fortsat ses i Fria Tider.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…