Svensk ’venligbo’ græd foran medierne, da afghaner skulle udvises – nu afsløres manden som en led tyran

Facebook/Nyheter Idag

Den svenske kvinde Elin Ersson er såkaldt asylaktivist. Hun forsøger på alle måder at forhindre, at afviste asylansøgere bliver udvist af Sverige – selv om myndighederne vurderer, at der ikke er grundlag for asyl.

 

Elin synes stort set, det er synd for enhver asylansøger, der skal ud.

 

Hun tager det uden videre for gode varer, når de hævder, at de er i livsfare, hvis de sendes tilbage til hjemlandet. Og hun kan slet ikke se noget problem i, at de alle slår sig ned i Sverige.

 

Hun er kort sagt så politisk korrekt, som man kan blive. En rigtig ’venligbo’, som det kaldes på dansk.

 

Saboterede hjemsendelse af afghaner

Da en afghansk familie skulle udvises af Sverige, fordi de havde fået afslag på deres asylansøgning, gik Elin i aktion.

 

Hun tog ud til lufthavnen, da faderen skulle sendes afsted i juli måned. Tårerne strømmede ud ad øjnene på hende, da hun kom i alle medier med sin protest mod myndighedernes ’umenneskelighed’.

 

På en eller anden måde lykkedes det hende at komme om bord på det fly, der skulle sende afghaneren hjem. Da man gjorde klar til afgang, nægtede hun at sætte sig ned, så længe afghaneren var på flyet.

 

Til sidst måtte flyets kaptajn erkende, at man ikke ville komme afsted med afghaneren om bord. Så både Elin og afghaneren fik besked på at forlade flyet. Det var lykkedes for hende at sabotere hjemsendelsen.

 

Sammenlignet med Martin Luther King!

Politisk korrekte medier og kendte personer i Sverige hyldede Elin Ersson som en heltinde. Den fik ikke for lidt i retorikken. Elin blev sågar sammenlignet med Gandhi og Martin Luther King!

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Man talte om ”civil ulydighed” – det er et fint udtryk, som venstreorienterede ynder at bruge, når man begår selvtægt ud fra de korrekte venstreorienterede holdninger.

 

Men netop som de politisk korrekte svømmede fuldstændig hen i deres egen godhed, kunne en finsk avis afsløre, at afghaneren var dømt for mishandling.

 

Netavisen Nyheter i Dag har fundet frem til, at afghanerens mishandling bestod i vold mod konen og parrets to børn.

 

Tævede løs på kone og børn

Manden er åbenbart en særdeles opfarende type, der let bliver voldelig.

 

En dag havde han givet de to døtre besked om, at de skulle slukke for fjernsynet. Da de ikke gjorde det hurtigt nok, gik han amok og begyndte at slå dem med en ledning.

 

Moderen greb ind, så døtrene var i stand til at flygte, men det fik manden til at rette sit raseri mod hende.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Han piskede løs på hende, så hun faldt om på gulvet. Mens hun lå dér, fortsatte han med at slå hende. Derefter tog han fat i hendes hoved og dunkede det mod gulvet. Da hun flygtede ud i køkkenet kastede han glas efter hende.

 

Hun løb ud og faldt besvimet om uden for hoveddøren. Da hun vågnede, var hun omgivet af hjælpsomme naboer. Politi og ambulance blev tilkaldt, og manden blev pågrebet senere samme dag.

 

Elins bidrag til Sveriges ulykke

Moderen og døtrene berettede om volden. Faderen gav derimod en helt anden historie i retten:

 

Han hævdede, at det var konen, som havde slået børnene for at skyde skylden på ham. Men den troede retten ikke på. Moderens og døtrenes forklaringer stemte overens, og deres skader var til at få øje på.

 

Han fik ni måneders fængsel. I marts i år blev denne dom stadfæstet ved en højere retsinstans.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Så det var altså en voldelig undertrykker, som den tårevædede Elin Ersson frelste fra udvisning.

 

 

Da hun blev konfronteret med mandens baggrund, hævdede hun dog, at hun intet kendte til ham. Hun ville bare hjælpe ham ”som menneske”.

 

Han var ikke berettiget til asyl. Men det kunne ’venligboen’ Elin ikke tage sig af. Han var en led satan over for kone og børn. Men det kunne ’venligboen’ Elin ikke tage sig af.

 

Hun var helt opslugt af at have de rigtige meninger.

 

Sådan ydede hun sit eget lille bidrag til at sende Sverige ud i det uføre, som nu står i centrum for valgkampen.

 

https://nyheteridag.se/plus/nyheter-idag-avslojar-elin-ersson-stoppade-utvisning-av-kvinnomisshandlare-som-bett-om-att-bli-skickad-tillbaka/

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…