Sådan forbedrer du din hverdag

Vi er endelig kommet ind i foråret, men det føles bestemt ikke sådan. Sneen bliver ved med at falde og det samme gør temperaturen. Når vi kommer hjem fra hverdagens forpligtelser vil man nødig ud i kulden igen. Så hvad med at give dig selv lidt forkælelse? Vi giver dig en række tips til, hvordan du forbedrer din hverdag.

 

Motion

Når temperaturen ligger omkring frysepunktet er det svært at slæbe sig selv ned i fitness. Men selvom det er koldt udenfor er det stadig vigtigt, at man bevæger sig i minimum en timer per dag. Dog findes der andre måder at motionere end i det lokale fitnesscenter. Hvad med at prøve yoga? Det kræver blot en måtte og så kan du endda gøre det hjemme i stuen. Hvis du finder overskud til det, så kan en lang gåtur være en af de bedste former for motion, når det er koldt udenfor. Tag godt med tøj på og hiv din partner eller en god ven med. På den måde er du garanteret en hyggelig omgang motion i den smukkeste natur. Så sørg for at være sund og motionere hver dag. På den måde vil du opnå mere energi samt et boostet humør.

 

Sund og varieret kost

Apropos at være sund, så nytter det ikke noget, at man motionerer hver dag og så propper sig med dårlig mad. Sund og varieret kost er en vigtig del af din sundhed. Sørg for at du følger Sundhedsstyrelsens råd om at spise 600 gram frugt og grønt om dagen. Ved at følge dette råd vil du mindste chancen for at få kræft, hjertesygdomme samt andre kroniske sygdomme. Dertil kan man med fordel prøve glutenfri mad. Mange mennesker oplever negative påvirkninger ved at spise mad med gluten. Selvom du ikke nødvendigvis er glutenallergier, kan man stadig være sensitiv over for gluten. Hvis man for eksempel oplever, at man får en oppustet mave efter at have spist, er det en god idé at skære ned på gluten. Heldigvis findes der efterhånden mange produkter, som er glutenfrie. Sørg desuden for at skære ned på de tomme kalorier, som der blandt andet findes i sodavand. Selvom det er vigtigt, at man har en sund og varieret kost, er det ligeledes vigtigt, at man ikke bliver fanatiker. Du må gerne spise slik og kager, men begræns det til kun at indtage det i weekenderne.

 

Den rigtige indretning

Når det er koldt udenfor har vi en større tendens til at bruge mere tid i vores hjem. For at forbedre hverdagen er det derfor en god idé at få styr på dit hjem. Man kan ikke have et hjem uden møbler, så sørg for, at du har investeret i gode komfortable møbler. Sengen er det sted i dit hjem, hvor du bruger mest tid. Så sørg for at du har den helt rigtige seng, som passer til din kropstype.

 

Dertil kan du forkæle dig selv med sengetøj fra Georg Jensen. Det vil med garanti forbedre din nattesøvn. Hvis du er træt af dit hjem, kan du let opgradere din bolig ved at male en enkelt væg i en anden farve. Du kan også nøjes med at købe nye puder eller et sengetæppe til dit hjem. På livetsomsenior.dk kan du finde flere produkter, som kan gøre din hverdag nemmere. Uanset hvad du indretter dit hjem med, er det vigtigste blot, at du skal have lyst og blive glad af at være i dit hjem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…