Muslimsk jødehad slår stadig stærkere igennem i Tyskland – musikpris gik til to rappere, der hyldede et nyt Holocaust

Foto: Wikipedia

En syrer overfaldt to jøder på gaden i Berlin med et bælte.

 

Medierne bringer den ene historie efter den anden om jødiske børn i tyske skoler, der forfølges af muslimske børn.

 

Og for nylig blev Tysklands store musikpris Echo givet til to muslimske rappere, der i deres tekster er ekstremt hadefulde mod jøder.

 

Den ene af dem, der kalder sig Kollegah, er en tysker, der er konverteret til islam. Den anden, Farid Bang, har marokkansk baggrund.

 

På deres prisbelønnede album synger de to muslimer: ”Jeg laver et nyt Holocaust – frem med molotovcocktailen.”

 

Samtidig håner de to rappere de jødiske ofre for nazisternes udryddelseslejre. Det sker med ordene: ”Min krop træder stærkere frem end hos de indsatte i Auschwitz”.

 

Stort publikum for musikalsk hadpropaganda

Denne modbydelige hadpropaganda fik de altså en stor musikpris for i dagens Tyskland.

 

De fik prisen, fordi deres album har solgt stort. Det er jo i sig selv et udtryk, at der er noget galt i Tyskland. Indvandringen har skabt et bredt, lydhørt publikum for den slags budskaber.

 

Selv forbundskansler Angela Merkel er nu begyndt at advare mod arabisk antisemitisme.

 

Det er også et uhyggeligt tidens tegn, at den tyske musikindustri uden nærmere forbehold hyldede de to racistiske rappere med Echo-prisen. Det skulle lige have været en sang, der forhånede muslimer!

Læs også
Islamist råbte til kendt jøde: ”Dette land tilhører os, forsvind din zionistiske lort!” – muslimsk jødehad blomstrer i Europa

 

I den kunstneriske friheds navn må der selvfølgelig i raptekster og andre sangtekster være spillerum for voldsom sprogbrug. Men frydefuld hyldest til massemordet på jøder går langt over grænsen.

 

Det mente en lang række af de tidligere vindere af Echo-prisen da også. De leverede deres pris tilbage til musikindustriens forening.

 

Langsomt – alt for langsomt – måtte musikindustrien erkende, at her var noget helt galt. Så nu har man  besluttet at afskaffe Echo-prisen.

 

Der hænger simpelt hen for meget snavs ved den pris efter de to rapperes optræden.

 

Parallelsamfund

Men problemet med jødehadet bliver naturligvis ikke løst ved, at man afskaffer en musikpris.

 

Læs også
Radikal islam breder sig i tyske skoler – og nu er ”jøde” igen blevet et skældsord

Alt tyder på, at dette had trives i muslimske parallelsamfund. Det gælder ikke bare i Tyskland, men også i andre lande.

 

Frankrig er således også hårdt plaget af muslimsk jødehad. To unge muslimer står anklaget for at have slået en 85-årig jødisk kvinde ihjel i Paris (muligvis blev hun voldtaget forinden).

 

Denne udvikling er ude af myndighedernes kontrol.

 

De kan ikke styre forfølgelsen af jødiske skoleelever. De kan ikke styre angrebene på jøder på gader. De kan ikke styre angrebene på sårbare jøder såsom den 85-årige kvinde i Paris, der boede alene.

 

Politikernes ansvar

Politikerne fordømmer jødehadet. Men de er helt ude af stand til at bremse dets udbredelse i parallelsamfund, der lever deres eget liv.

 

De er selv skyld i, at det er kommet så vidt, med deres naive og uansvarlige åbning for masseindvandring og voldsomme kultursammenstød.

Læs også
Imamen opfordrede til drab på jøder – nu får han opbakning fra mange muslimer

 

Nu står Angela Merkel og vrider hænder. Men skaden er sket. Det bliver mere end svært at give jøderne deres tryghed tilbage i visse dele af Europa.

 

Imens lyder to rapperes afstumpede sang med forhånelse af Auschwitz-fanger og hyldest til Holocaust.

 

Føj for den lede.

 

https://www.welt.de/kultur/article175809959/Nach-Antisemitismus-Skandal-um-Farid-Bang-und-Kollegah-Musikpreis-Echo-wird-abgeschafft.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…