Politiet gav muslimer lov til at holde Ramadan på Rådhuspladsen – Martin Henriksen vil have forbud

300 muslimer indtog en lørdag aften i juni Rådhuspladsen for at holde den muslimske højtid Ramadan.

 

Muslimerne sad i lange rækker på pladsen og spiste. Der blev spillet musik og holdt taler.

 

Til sidst blev der afhold muslimsk bøn – mændene forrest og kvinderne bagved. Det kunne man se på en video, der vakte stor opsigt (se i bunden af artiklen her)

 

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti var målløs. Han kaldte det en “muslimsk magtdemonstration” i Den Korte Avis.

 

Martin Henriksen hvem derefter justitsministeren hvem, der havde givet tilladelse til denne muslimske magtdemonstration. Og han har nu fået svar fra Søren Pape Poulsen: Tilladelsen var givet af Københavns kommune og Københavns Politi og Pape Poulsen og Rigspolitiet har ingen indvendinger.

 

Muslimerne spurgte Københavns Kommune om de måtte holde Iftar på Rådhuspladsen den 9. juni med mad, taler og musik. Det sagde Københavns Kommune ja til.

 

Politiet sagde derefter ja, fordi arrangementet ikke ville overtræde politiloven og bekendtgørelsen krav om, at den offentlig orden ikke må være truet. Det er udførligt beskrevet i ministerens svar.

 

Og aftenen forløb roligt, oplyser politiet.

 

Det var en muslimsk højtid

Men spørgsmålet er om arrangørerne havde fortalt den fulde sandhed om arrangementet?

 

I ansøgningen til Københavns Kommune havde arrangørerne skrevet, at der ville være akustisk musik og taler, og at der ville blive serveret mad.

Læs også
Radikale muslimer lever blandt os – men de hader vores værdier og kalder os ‘hvide svin’

 

Men hele arrangementet var en muslimsk højtid, og der blev også afholdt muslimsk bøn. Det kan man se på videoen, men det fremgik ikke af ansøgningen.

 

 

Og det er Martin Henriksen vred over:

 

“I ansøgningen får man åbenbart det indtryk, at det var en form for skovtur. Men det var meget mere end det. Det var en muslimsk højtid med muslimsk bøn. Det burde ikke være tilladt”, siger Martin Henriksen.

 

“Der er religionsfrihed, men det skal være indenfor nogle rammer. Muslimer skal ikke have frihed til at dominere os andre og det offentlige rum med deres ideologi og religion.”

 

“Her burde det kun være Folkekirken, der kunne det. For kristendommen har en særstilling i Danmark. Både formelt via paragraf 4 i grundloven og historisk og symbolsk – for eksempel ved korset i Dannebrog. Langt de fleste danskere er enten kristne eller kulturkristne, og stort set alle danskere anser Dannebrog for et nationalt symbol. De skal ikke have en oplevelse af hjemløshed i eget hjem, fordi fremmede grupper indtager en af Danmarks mest centrale pladser og dyrker fremmede ritualer der.”

Læs også
Nu er vi ved at få ‘muslimsk politi’ i Danmark – politikerne fatter ikke rækkevidden

 

“Derfor bør der ikke gives tilladelser til sådanne muslimske magtdemonstrationer på Rådhuspladsen,” slutter Martin Henriksen.

 

Læs også:

Muslimer indtager Rådhuspladsen – DF: Hvem har givet tilladelse til denne magtdemonstration?

 

Der burde ikke være gives tilladelser til muslimske magtdemonstrationer på Rådhuspladsen

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…