Mand med indvandrerbaggrund kører i luksus-Mercedes og griner hele vejen hen til jobcenter

Colourbox

Den Korte Avis fortalte onsdag, at politiet i den tyske by Duisburg have beslaglagt en stribe luksusbiler, som folk kom kørende i, når de skulle hente deres bistandsydelser på jobcenteret.

 

Vi viderebragte et billede fra avisen BILD, hvor en mand af udenlandsk udseende stod ved sin kæmpestore Mercedes og parlamenterede med politifolk.

 

Se billedet her

 

Politiets aktion er rettet mod socialt bedrageri. Samtidig kan den tænkes at afsløre illegale økonomiske aktiviteter, der giver bilernes ejere råd til at købe luksusøserne.

 

Siden har BILD bragt en ny afsløring.

 

Den drejer sig om en indvandrer med en superdyr Mercedes, der tilsyneladende har kunnet grine hele vejen til jobcenteret.

 

Den pågældende, der kaldes Pedrag P. har i en årrække modtaget arbejdsløshedspenge for fattige mennesker (den såkaldte Hartz IV).

 

Det har dog ikke forhindret ham i at køre rundt i en Mercedes til omkring en halv million kr. i tysk pris (biler er væsentligt billigere i Tyskland). Før dette kørte han i en ’beskeden’ Porsche Cayenne.

 

Men tirsdag blev den lækre Mercedes stoppet af politiet. Pedrag hævder, at bilen slet ikke tilhører ham. Han kører den bare en sjælden gang imellem, og det kan han godt betale af sin bistandshjælp!

 

Den historie synes politiet sjovt nok ikke at tro på. En efterforskning af manden har da også bragt frem, at han tilsyneladende har tjent godt på blandt andet falske penge, røveri, narkohandel og prostitution.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Men det stillede ham åbenbart ikke tilfreds. Han ville også malke samfundet for socialhjælp.

 

Hvorfor? Fordi det var let at gøre, og fordi det ikke generede ham at snyde sine tyske medborgere, der måtte betale for ham.

 

En sand berigelse af det tyske samfund.

 

Nu må han sælge sin Mercedes og så bruge indtægten til at leve for.

 

Pedrag kan blive straffet med bøde eller fængsel for sit sociale bedrageri – i særlig grove tilfælde kan man få op til ti år bag tremmer.

 

Dertil kommer de konflikter, han har med loven for narkosalg, falske penge, røverier og prostitution.

 

Læs også
Nykøbing Falster: Indvandrer sigtet for brand i sin egen butik – kynisk plan var tæt på at koste menneskeliv

Men han har altså fået lov til at leve fedt i mange år … og grine hele vejen til jobcenteret.

 

https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/polizei-beschlagnahmt-mercedes-fahrer-kassiert-seit-10jahren-stuetze-57088820.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…