Gennem fire timer blev 18-årig kvinde gruppevoldtaget af mindst syv syriske mænd – de var helt ligeglade

Den formodede hovedgerningsmand har lagt foto af sig selv ud på Facebook

Lørdag blev Tyskland rystet af en uhyggelig nyhed om en gruppe syriske mænds voldtægt mod en værgeløs 18-årig kvinde.

 

Den kurdisk-syriske hovedmand bag voldtægten omtales som Majd H., han er 21 år. Han mødte en 18-årig tysk kvinde på et diskotek i byen Freiburg. Det blev begyndelsen til et forfærdende mareridt for hende.

 

Det foregik natten til den 14. oktober. Otte mænd, herunder Majd H., sidder nu varetægtsfængslet i sagen. De er syrere, den ene med tysk pas. De syv mænd, der ud over Majd er anholdt, er i alderen 19-30 år.

 

Fire timers voldtægt og måske 15 gerningsmænd

Den 18-årige kvinde var på diskoteket sammen med en veninde den pågældende aften. Her mødte de Majd og hans venner.

 

Majd skal have givet den 18-årige en ecstasy-pille og noget at drikke – det vides endnu ikke, om der var noget bedøvende i drinken.

 

Omkring midnat forlod Majd og kvinden diskoteket. Ifølge hende hev han hende ind i et buskads og voldtog hende.

 

Derefter hentede han en gruppe af sine venner og overlod hende i deres magt. De voldtog så den værgeløse kvinde på stribe gennem fire timer.

 

Otte mænd sidder altså varetægtsfængslet for den brutale forbrydelse. Alle er kendt af politiet. En virkelig ’berigelse’ af det tyske samfund.

 

Avisen Bild refererer politikilder, der mener, at der kan have været helt op til 15 mænd involveret i voldtægten!

 

Ingen af gerningsmændene holdt sig tilbage. Tilsyneladende var de helt ligeglade med deres offer.

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

 

Han burde have befundet sig i fængsel

Politiet fandt DNA-spor, og DNA-databanken fandt et match. På den baggrund anholdt man en 19-årig ven til Majd H., der befandt sig på et asylcenter.

 

Det vides endnu ikke med sikkerhed, om samtlige gerningsmændene havde baggrund som asylansøgere eller flygtninge. Men Majd og hans familie kom i hvert fald også til Tyskland som asylansøgere.

 

Majd har en stribe voldsforbrydelser på samvittigheden. Han handlede også med narko. Han betegnes som “vaneforbryder”. Noget rigtigt arbejde har han aldrig haft.

 

Da voldtægten blev begået, var politiet på jagt efter ham i endnu sag.

 

Hvis det var lykkedes at få fat i ham i denne sag, ville han ikke have kunnet begå voldtægten den 14. oktober. For så havde han siddet i varetægtsfængsel.

 

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

Men nu var han altså på fri fod til begå et overgreb på en ung kvinde, som sandsynligvis vil mærke hende for resten af livet.

 

Politiet søger efter flere mulige gerningsmænd.

 

Vreden mod Merkel

Det tyske samfund er blevet mere voldeligt, efter at Angela Merkel åbnede for den ikke-vestlige massetilstrømning i 2015.

 

Det er formentlig en af grundene til, at de tyske vælgere nu vender ryggen til Merkel og i det hele taget til de gamle politiske partier.

 

Den timelange gruppevoldtægt mod en 18-årig kvinde i et krat midt om natten vil måske give et yderligere bidrag til vreden mod de ansvarlige.

 

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/massenvergewaltigung-in-freiburg-fielen-bis-zu-15-taeter-ueber-opfer-her-58070666.bild.html

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

 

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/gruppenvergewaltigung-vater-des-haupttaeters-majd-war-aggressiv-58074612.bild.html

 

https://www.bild.de/news/inland/news-inland/vermieter-ueber-majd-h-er-hat-sich-schlimm-benommen-58077038.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…