Det svage Europa: Brutale somaliske pirater kaprede tysk skib – nu lever de af socialhjælp fra den tyske stat

Arkiv/Skærmprint YouTube

I 2010 beskød somaliske pirater et tysk fragtskib med kraftige våben. Derefter kaprede de skibet. Det foregik ud for Somalias kyst.

 

Besætningen nåede at søge tilflugt i et særligt beskyttelsesrum. Herfra sendte man et SOS, som blev opfanget af et hollandsk krigsskib, der kom til undsætning.

 

Hollandske elitesoldater klatrede ombord og fik nedkæmpet piraterne. Billederne af aktionen gik verden rundt.

 

Ti pirater blev bragt til Tyskland, hvor de kom for retten i Hamborg i 2012. De tre yngste blev her idømt to års ungdomsfængsel.  Resten fik syv års fængsel.

 

Da straffen var udstået, rejste fire af somalierne frivilligt tilbage til deres land, mens én rejste til Sverige.

 

Nu kunne man måske tro, at de tyske myndigheder sørgede for, at også resten blev sendt hjem. Men de lever fortsat i bedste velgående i Tyskland. Forsørgede af tysk socialhjælp.

 

Tyskland kan ikke finde ud af at sende dem ud. Og tilsyneladende gør de ikke meget for at forsørge sig selv.

 

Som avisen BILD sarkastisk skriver om en af piraterne: ”Man kan formulere det således: Den tyske stat betaler for ham, fordi han har overfaldet et tysk skib.”

 

AfD hørte om sagen

Sagen ville sikkert være blevet overset, hvis ikke det indvandringskritiske parti AfD havde hørt om den og var begyndt at stille kritiske spørgsmål til Hamborgs bystyre.

 

Dermed kom det frem, at fem af somalierne har fået lov at blive i Tyskland betalt af skatteyderne.

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

To af dem har fået permanent ophold på grund af ’familiære forpligtelser’. De er i mellemtiden blevet gift efter islamisk ret og har fået barn.

 

De andre tre er på tålt ophold og skal have deres ophold forlænget hver tredje måned. Men det er sket uden problemer. Og der er stadig ingen udsigt til, at de bliver sendt ud af landet.

 

Avisen Die Welt, der har talt med en af somalierne, kan oplyse, at han modtager omkring 7.500 kr. i månedlig socialhjælp. Dertil kommer boligydelse, sygesikring og betalt tyskundervisning.

 

Originale argumenter

De somaliere, der er blevet i Tyskland, har søgt asyl. Men deres ansøgning er blevet afvist. Alligevel bliver de ikke sendt hjem.

 

Bystyret i Hamborg (Senatet) oplyser, at ingen af dem har et pas (måske har de smidt det væk). De har kun et såkaldt rejse-ID for udlændinge, men det kan ikke bruges til at sende dem hjem. Der kræves et pas.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Men så sørger de tyske myndigheder vel for, at de får et pas? Næh-nej det er skam slet ikke så enkelt.

 

Godt nok er der en somalisk ambassade i Berlin. Men den udsteder ingen pas!

 

Hamborgs venstreorienterede Senat kommer også med et andet originalt argument for, at somalierne ikke sendes hjem: Der mangler ”en egnet flyforbindelse” …

 

Efter alt at dømme er Somalias myndigheder ikke det fjerneste interesserede i at tage deres landsmænd tilbage. De får mere ud af, at de bliver i Tyskland på tyskernes regning, og sender penge tilbage til familien.

 

Illegale migranter vrimler over grænserne

Denne lille sag udstiller det svage Europa:

 

Der er slet ikke styr på, hvem der slår sig ned hvor. I tilfældet med somalierne har meningen aldrig været, at de skulle blive i Tyskland.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Samtidig vrimler det med illegale migranter, der i stor stil krydser grænserne mellem EU-landene for at finde det sted, hvor de har mest lyst til at være.

 

Langt de fleste havner før eller siden i det velstående Tyskland, som er forholdsvis let at malke. I øjeblikket frygter tyskerne, at den store tilstrømning til Spanien ender i Tyskland.

 

Tyskland er mulighedernes land

Den tyske indenrigsminister Horst Seehofer (CSU) har forsøgt at få bedre styr på de tyske grænser. Men han har stort set ikke fået andet end problemer fra Angela Merkel og den socialdemokratiske regeringspartner.

 

Til sidst råbte han alt for højt, så også vælgerne bakkede væk fra ham.

 

Tyskland er i sandhed blevet mulighedernes land: Først kaprer man et tysk skib. Så kaprer man socialhjælp fra de tyske kasser.

https://www.youtube.com/watch?v=KblJQ7dbdT4

Læs også
Kritikere af stram udlændingepolitik aner ikke, hvad de taler om – her kommer en historie fra det virkelige liv

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus180584182/Fluechtlinge-in-Hamburg-Sie-kamen-als-somalische-Piraten.html

 

https://www.bild.de/news/inland/piraterie/nicht-mal-piraten-schieben-wir-ab-56565452.bild.html

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…