Den meget omtalte sexvideo kædes sammen med en indvandrerdreng, der siden er tiltalt for voldtægtsforsøg mod samme pige

Colourbox

En 16-årig pige havde sex med en eller flere drenge i et solcenter på Frederikssundsvej i København. Det blev i det skjulte optaget på video. Optagelsen fandt sted 18. september 2016 (eb.dk).

 

Denne video er blevet delt mange gange på nettet. Politiet skal nu afhøre over 1.000 unge for at undersøge, om de ulovligt har spredt ulovlige billeder og børneporno på nettet.

 

Eb.dk skriver, at videoen dukkede op et års tid senere, da en dreng med indvandrerbaggrund blev anholdt og varetægtsfængslet for et voldtægtsforsøg mod en pige.

 

Det var vel at mærke den samme dreng og den samme pige, som var involveret i sexvideoen fra solcenteret.

 

I den senere sag holdt drengen pigen indespærret i cirka to timer, mens han forsøgte at voldtage hende til ’andet seksuelt forhold end samleje’ – stadig ifølge eb.dk., der ikke giver nogen nærmere kildeangivelse.

 

Den 16-årige dreng sidder varetægtsfængslet på en institution og han skal for Københavns Byret senere i januar for voldtægtsforsøget.

 

To slags krænkelser af seksuelle grænser

Sagen om sexvideoen har en helt særlig dimension, fordi den drejer sig om ulovlig deling på nettet.

 

Den berører mange unge mennesker, som tilsyneladende ikke har forstået alvoren i at dele den slags billeder. Sagen kan få ganske ubehagelige konsekvenser for nogle af dem.

 

Men det hele begyndte altså ifølge eb.dk med, at en indvandrerdreng havde sex med en pige og optog det, tilsyneladende uden at hun vidste det.

 

Intet tyder på, at han følte nogen anger ved det, han gjorde. I hvert fald forsøgte han siden at tvinge pigen til sex med trusler om vold.

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

Så det er en sag, der på samme tid udstiller to forskellige problemer med krænkelser af seksuelle grænser i vores samfund.

 

Det ene problem drejer sig om brugen af de sociale medier. Det andet drejer sig ifølge eb.dk om en ung indvandrer (”anden etnisk herkomst”) og hans forhold til kvinder og seksualitet.

 

Det første problem bliver der i øjeblikket talt virkelig meget om – med rette. Det andet problem vil nok stort set blive fortiet.

 

https://ekstrabladet.dk/112/16-aarig-pige-filmet-i-smug-da-hun-havde-sex-med-dreng-i-solcenter/6997793

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…