De politisk korrekte så Emmanuel Macron som det store håb, da han blev fransk præsident – men Macron fører stram politik

Emmanuel og Birgitte Marcron (Skærmprint You Tube)

Da Emmanuel Macron blev valgt som fransk præsident, blev han hyldet af de politisk korrekte kræfter i Danmark og andre lande. I Danmark gik Journalistisk Venstreparti amok i Macron-dyrkelse.

 

Han blev set som manden, der kunne sejle op mod en stram udlændingepolitik – mod ”populismen”, som man i de kredse ynder at kalde det.

 

Men de politisk korrekte er blevet sørgeligt skuffede. Macron fører en stram udlændingepolitik. En ny meningsmåling viser, at han har klar folkelig opbakning til den.

 

Fantasiverden

Faktisk sagde Macron allerede i valgkampen, at han ville stramme. Først og fremmest ville han holde mennesker, der er økonomiske migranter og ikke reelle flygtninge, ude af Frankrig.

 

Men det hørte de politisk korrekte ikke. De var så opslugt af, at Front Nationals Marine le Pen skulle have én på frakken, at de ikke ænsede, hvor meget Macron faktisk også ville stramme.

 

Sådan er det i de miljøer: De lever i en fantasiverden styret af deres ønskedrømme. Og så rammer virkeligheden dem på den hårde måde.

 

Stramninger

Nu er Macron så gået i gang med at stramme op.

 

Illegale indvandrere skal opspores – også på nødherberger – og udvises så hurtigt som muligt. Hele proceduren med udvisning må tage maksimalt et halvt år.

 

Der skal laves aftaler med afrikanske lande om at stoppe strømmen af migranter, inden de når Europa. Asylsager skal behandles i særlige ”hotspots” i Afrika.

 

Læs også
Præsident Macron vil være den store leder i EU – men han har ikke meget at have det i

Politiet griber hårdt ind for at forhindre, at der danner sig nye store teltlejre ved Calais, hvorfra migranter forsøger at komme videre til Storbritannien.

 

Samtidig vil Macron have styrket kontrollen med EU’s ydre grænser betydeligt.

 

”Frankrig kan ikke modtage hele verdens fattige”

Den nye franske præsident udtrykte sin holdning til udlændingepolitikken meget klart og kontant, da han i november sidste år mødte en marokkansk kvinde.

 

Hun klagede over, at nogle af hendes familiemedlemmer ikke kunne få opholdstilladelse i Frankrig. Præsidentens svar lød:

 

”Hvis de ikke er i fare, skal de rejse hjem til deres eget land … Vi kan ikke give papirer til alle.”

 

Han føjede til, at ”Frankrig ikke kan modtage hele verdens fattige … Det er allerede svært at finde et job til dem, som allerede er her.” (Politiken)

Læs også
Da 1. verdenskrig skulle mindes, holdt den franske præsident en tale, som var en fornærmelse mod Europas befolkninger

 

Forlegen tavshed

Macron har altså ikke leveret de politisk korrekte budskaber, som Journalistisk Venstreparti og Forbundet af Rigtige Meninger forventede af ham.

 

Han vil beskytte sit land mod de trusler, som findes i virkelighedens verden. Og her får han folkelig opbakning.

 

I en aktuel meningsmåling om prioritering af problemer ligger kampen mod terror, kampen mod illegal indvandring og stramning af asylreglerne helt i top hos vælgerne. (Katar-Sofres-Onepoint/Le Figaro, RTL og LCI).

 

Hvad pokker skal de politisk korrekte gøre? Hvor finder de deres nye ”frelser” nu, hvor Macron punkterer deres illusioner?

 

Foreløbig holder de en forlegen tavshed.

 

Læs også
Mens Merkel er på vej ud, er Macron på vej ned – så galt går det de to, der skulle være Europas ledere

http://www.lefigaro.fr/politique/le-scan/2018/01/15/25001-20180115ARTFIG00314-immigration-les-francais-demandent-a-macron-d-etre-ferme.php

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…