Video: “Vestlige kvinder kan godt køre bil, fordi det ikke er noget problem for dem at blive voldtaget i vejkanten”

En saudiarabisk historiker giver i dette TV-indslag en meget original begrundelse for, at kvinder ikke må køre bil.

 

Sagen er, at kvindens bil kan gå i stykker, og så kan hun blive voldtaget i vejkanten.

 

Men kvinder i Vesten kører jo bil, siger den kvindelige studievært.

 

Historikeren har svar parat: Det er, fordi det ikke er noget problem for kvinder i Vesten at blive voldtaget i vejkanten!

 

Da studieværten går ham på klingen, roder han sig ud i en stadig mere forrykt snak om, hvorfor det ikke er noget problem for vestlige kvinder at blive voldtaget i vejkanten.

 

Dernæst beriger han seerne med sine synspunkter på, hvordan kvinder i Saudi-Arabien skal blive transporteret rundt, når de nu ikke må køre bil.

 

I virkeligheden er de jo privilegerede, mener han. For de har alle deres mænd til at køre for sig – ægtemænd, fædre, brødre. De kan bare sidde og lade sig transportere som dronninger.

 

Så kommer han på et endnu bedre forslag: Man kan importere kvindelige chauffører fra andre lande til at køre for de saudiarabiske kvinder.

 

Hvis de er vantro, må de jo godt køre. Og så er det heller ikke noget problem, hvis de skulle ende med at blive voldtaget i vejkanten.

 

Men hvad gør så den saudiarabiske kvindelige passager, hvis bilen går i stykker og sådan en voldtægtsmand dukker op i vejkanten? Dette spændende spørgsmål får vi desværre ikke belyst i indslaget.

 

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

Her er stof til nye spændende overvejelser fra historiker Dr. Saleh Al-Saadoon …

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…