Video: Migranter har udsat unge kvinder for grov sexchikane – nu kan mændene få kursus i, hvordan de kan forføre kvinderne

Unge mænd fra Mellemøsten er strømmet ind i Europa. De kommer fra en meget anderledes kultur med et helt andet syn på kvinder. Det har ført til et hav af sager om grov sexchikane og voldtægter.

 

Kvinderne er bange og vrede. Mændene frustrerede og aggressive.

 

Nu har tyskerne fundet på at sende mændene på kursus. Her skal de lære, hvordan de fliter på den rigtige måde, så de kan få en tysk kæreste – og lade andre kvinder gå i fred.

 

Videoen er fra sådan et kursus i Dortmund. En køn ung tysker skal lære en flok syriske mænd, hvordan de kommer i kontakt med kvinderne på den rigtige måde.

 

Kvindernes skyld

Der har været en bølge af voldtægter og sexchikane i Tyskland, som for alvor blev tydelig Nytårsaften i Køln.

 

Nu vil “flygtningene prøve at trænge igennem en mur af ligegyldighed”, siger speakeren. Man får en fornemmelse af, at konflikterne også har noget med afvisende tyske kvinder at gøre.

 

En af syrerne siger ret direkte, at kvinderne har skylden:

 

“Nogle gange er tyske piger lidt racistiske over for flygtninge.”

 

“De ved ikke hvordan flygtninge tænker og lever.”

 

“Nogle af dem har et dårligt indtryk af os.”

Læs også
Video: Hunden vil sidde ned, så hvorfor ikke sætte sig på en dejlig blød baby …

 

En anden ung syrer siger:

 

“Kulturen i Mellemøsten er en anden end her i Europa. Religion, vaner og friheden er anderledes. Vi har ikke den samme frihed, som her i Tyskland.”

 

På gaden i Dortmund fortæller nogle unge kvinder, hvad der skal til, for at de interesserer sig for en mand:

 

“Venlighed, ærlighed, tillid. Det virker.”

 

En anden ung kvinde siger:

 

“Jeg er en frigjort kvinde og vil ikke finde mig i, at andre sætter græser for mig. Jeg er ikke fjendtlig. Hvis han er åben, kan det fungerer. Også selv om han ikke er god til det tyske sprog.

Læs også
Video: Hvalpen skal møde sin far for første gang – og så kommer overraskelsen

 

Den unge tysker forsikrer migranterne om, at de rigtige ord, tålmodighed og venlighed – virker.

 

Store kulturforskelle

Det er en realitet, at der nu er et meget stort antal mellemøstlige mænd i Tyskland (og Europa), og der er bestemt ikke udsigt til, at de rejse tilbage. Tværtimod tyder alt på, at tilstrømningen fortsætter fra Mellemøsten og fra Afrika.

 

Mændene er generelt stækt præget af en muslimsk kultur, hvor piger og kvinder er under streng kontrol af fædre og ægtemænd. Hvis en kvinde bevæger sig rundt på egen hånd, bliver hun ofte betragtet som en kvinde, en mand kan gramse på eller endog voldtage, hvis han har lyst.

 

Kurset er sikker lavet i den bedste mening, men som middel mod det enorme problem, kan man frygte, at det er naivt og virkningsløst:

 

a

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…