Ukendte, udenlandske mænd brød midt om natten ind hos to kvinder og udsatte dem for grov vold – hjælp politiet med at fange dem

To uskyldige kvinder blev i nat udsat for et groft hjemmerøveri.

 

Udenlandske mænd trængte ind i hjemmet hos to kvinder i landsbyen Skellebjerg på Vestsjælland.

 

Det var omkring klokken 04.00 de to ukendte gerningsmænd brød ind i den gamle købmandsgård i byen, hvor de to kvinder blev truet med kniv, overfaldet og slået. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

 

Kvinderne De er blevet slået, fortæller politikommissær Marianne Roed fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.

 

Røveriet blev anmeldt klokken 05.30. Kvinderne, der er 48 år og 74 år, er begge indlagt og under behandling på sygehuset.

 

Søger vidner

Ifølge politiet slap gerningsmændene af sted med et ukendt beløb kontanter.

 

Politiet var torsdag massivt til stede på adressen, skriver TV2 ØST. Afdelingen for personfarlig kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er i gang med de tekniske undersøgelser på gerningsstedet, hvor der blandt andet er blevet undersøgt spor på en stige, der står op af huset.

 

Politiet ved ikke, hvilken retning de to gerningsmænd forsvandt i.

 

Signalementet af de to mænd er sparsomt, men de beskrives begge som 20 til 25 år, 170 til 188 cm, spinkle, mørke i huden og talte et udenlandsk sprog.

 

– Vi er selvfølgelig interesseret i at høre fra folk, der i tidsrummet eller i dagene op til har bemærket personer eller biler, som de ikke synes plejer at være i området, siger Marianne Roed.

Læs også
Tre mænd trængte ind i hjemmet hos chokeret ægtepar i Varde – talte dansk med accent

 

Hvis man har oplysninger i sagen, kan man kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…