Udenlandske kvinder udnytter på det groveste svage, gamle mennesker – hjælp politiet med at finde dem

Tricktyve har været på spil på Fyn de sidste 3 – 4 dage. Fyns Politi modtog de første meldinger om, at der var mulige tricktyve på spil i Sanderrum området i Odense søndag den 15. oktober ved ca. 1500 tiden.

 

De rettede henvendelse på flere adresser, dog uden at Fyns Politi har modtaget anmeldelser om tyverier. Men vi har modtaget signalement af både personer og køretøj. 

 

Mandag den 16. oktober kl. ca. 1300 var den gal igen på Østerbæksvej i Odense M. Her modtog vi anmeldelse om, at 2 udenlandske kvinder var trængt ind i en 87 årig kvindes lejlighed mod hendes vilje.

 

De 2 kvinder var gået rundt i lejligheden, hvorefter de forlod stedet igen. Formentlig intet stjålet. Der var her tale om samme personer og bil som om søndagen i Sanderum.

 

 

Samme dag kl. ca. 1500 modtog vi anmeldelse om samme køretøj og personer, som viste interesse for plejecentret på Vindeby Pilevej på Tåsinge. De forlod stedet igen, da de sikkert følte sig iagttaget af plejepersonalet på stedet.

 

Senere samme dag kl. ca. 1530 var tricktyvene på spil i Horne på Bytoften syd for Faaborg. Her var man mod en 91 årig kvindes ønske trængt ind i hendes lejlighed.

 

I entreen havde man frataget den 91 årige hendes halskæde, som hun bar om halsen. Herefter forlod man lejligheden igen. Herefter henvendte man sig hos naboen, hvor de bad den 88 årige beboer om at underskrive et dokument, som hun ikke havde kendskab til, ligesom de forsøgt at fratage beboerens nødopkald. Intet stjålet.  

 

Tirsdag den 17. oktober kl. 1030 var den så gal på Langeland. Nærmere på Præstevænget i Lindelse,  hvor tricktyvene havde ringet på hos en 84 årig kvinde, der åbnede døren. Her var en person mod den 84 åriges vilje trængt ind i lejligheden og gået bl.a. ud i køkkenet.

 

Og kort herefter kom endnu en person ind i lejligheden. Det var begge kvinder. De 2 kvinder havde bevæget sig rundt i lejligheden og forlad stedet igen, formentlig uden at stjæle noget. De havde talt en fremmedsprog, som den 84 årige ikke forstod.

 

Fyns Politi efterlyser i forbindelse med de nævnte sager en sølvgrå Audi A6 st. car på udenlandske nummerplader, som starter med DO…….

 

Og så efterlyser vi 2 kvinder og en mand, som kørte i bilen. Manden er kun set sidde i bilen, den sølvgrå Audi st. car,, og kan kun beskrives som Rumænsk af udseende med mørkt hår.

 

Kvinderne beskrives som:  A: Rumænsk af udseende, 25 – 30 år, almindelig af bygning, sort mellemlangt galt hår                                                  og iført mørkt tøj.

    B: Rumænsk af udseende, 28 – 30, kraftig af bygning, sort kort hår, iført beige                        strikketrøje og mørke bukser. Hun medbragte en sort skind skuldertaske.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…