Dansk-tyrker amok i voldsorgie under hjemmerøveri: ”Jeg har i min tid aldrig set noget lignende,” siger en politibetjent

Modelfoto

Han havde slået en mand totalt til plukfisk og invalideret ham for livstid under et ualmindelig råt og brutalt hjemmerøveri. Men alligevel mente den 27-årig tyrker Haciment Keskin ikke, at han skulle udvises fra Danmark, hvor han er født.

 

Tyrkeren, der i forvejen havde en betinget udvisningsdom, blev endnu engang udvist betinget ved Retten i Roskilde den 10. november 2015 på grund af det brutale hjemmerøverig, men det ankede anklagemyndigheden til Østre Landsret, som den 24. august 2016 enstemmigt gjorde udvisningen ubetinget.

 

Det var tyrkeren utilfreds med og fik held til at anke til Højesteret, men det fik han ikke meget ud af.

 

Torsdags den 16. marts stadfæstede Højesteret landsrettens afgørelse: Udvisning af Danmark for bestandig.

 

Slog et ældre ægtepar til plukfisk

Bortset fra den betingede udvisning nummer to blev tyrkeren ved Retten i Roskilde idømt en fængselsstraf på syv år og otte måneders fængsel for et ualmindeligt bestialsk hjemmerøveri mod et ældre ægtepar i Køge.

 

Natten mellem den 1. og 2. oktober 2014 brød tyrkeren sammen med en anden ind i soveværelset hos ægteparret, som ejer et autocenter. De forlangte at få adgang til en boks, medens de ifølge retsreferatet råbte: ”Vi skal have dine penge,” og ”Vi skal have pengene i boksen.”

 

De var begge maskerede og bandt ægteparret med gaffatape, tog kvælertag på dem og slog og sparkede dem både i hovedet og på kroppen, ligesom de truede med at skyde dem. Den ene af dem havde ifølge det ene af ofrene, hustruen, en våbenlignende genstand under armen.

 

Manden hev de ud af soveværelset og mishandlede ham i en sådan grad ude i gangen, at han ifølge retsreferatet ”ikke kunne se på grund af de slag, han havde fået i ansigtet.”

 

Hun troede først, han var død

På et tidspunkt hev de også hustruen ud af soveværelset. Hun havde forinden selv fået løsnet sine fødder. Om det syn, der mødte hende, da hun så sin mand, fremgår det af retsreferatet, at:

 

Læs også
’Sydlandsk mand’ gjorde seksuelle tilnærmelser til kvinde på gaden – da hun afviste ham, fik det uhyggelige konsekvenser

”Hun så nu Erik (hendes mand, red.), der lå i gangen. Hun troede først, at Erik var død. Erik var forslået og lå stille. Den buttede gerningsmand (tyrkeren, red.) gik ud i køkkenet og hentede et glas vand, som han hældte i hovedet på Erik, så der kom lidt liv i ham.”

 

Herefter begyndte de at slå løs på hustruen og truede med at voldtage hende med det formål at få ægtemanden til at åbne boksen, hvilket han i sin tilstand ikke var i stand til.

 

For at forhindre dem i at blive ved med at slå, sagde hun ifølge retsreferatet, at hun ville hente nøglen til boksen, selvom hun vidste, at hun ikke selv kunne åbne den. Hun var nødt til at støtte sin mand, da de vaklede over til forretningen med den ene voldsmand foran og den anden bagved sig.

 

Alarmen gik i gang, og det reddede dem

Da de gik ind i forretningen gik alarmen i gang. De to gerningsmænd råbte, at den skulle slås fra, hedder det i retsreferatet, som fortsætter:

 

”Erik og gerningsmændene gik i retning af kontoret. I forvirringen så hun (hustruen, red.) sit snit til at stikke af. Hun vendte om og løb ud af døren til deres private bolig. Dér fik hun slået palen i døren til og smækket den, lige inden en af gerningsmændene kom hen og rykkede i døren,” hedder det i retsreferatet, som fortsætter:

 

”Hun løb op og tog sin telefon og løb ud på taget via terrassedøre, der var slået i stykker. Hun lagde sig på taget. Hun var bange for, at gerningsmændene skulle komme derop. Hun ringede til en nabo. Hun var for forvirret til at ringe til politiet. Naboens mand ringede straks til politiet, der ankom hurtigt.”

Læs også
Dansk Folkeparti ikke velkomne i området – partimedlemmer truet med tæsk og køller, da de ville hænge valgplakater op

 

Politibetjenten: Jeg har aldrig set noget lignende

Den politibetjent, der afgav vidne i retten, fortalte, at patruljevognen var lige i nærheden, da de modtog alarmen og derfor var hurtigt fremme.

 

Han fortæller i retten, at der var en kvinde, der råbte til ham, at der var to gerningsmænd, og at de var bevæbnede. Alligevel gik han ind i forretningen, fremgår det af retsreferatet, hvor politibetjenten betegnes som ”vidnet”:

 

”Vidnet bevægede sig hen til og ind i forretningen. Der var tændt lys. Vidnet hørte en puslen bagest i lokalet og så en ældre mand, der stod ved nogle bildæk. Vidnet råbte manden an, men han reagerede ikke på det. Vidnet kunne ikke se andre i rummet,” hedder det i retsreferatet, som fortsætter:

 

”Vidnet kunne se, at manden var nøgen og voldsomt forslået. Han har ikke set noget lignende gennem sine år i politiet. Manden kunne ikke sige sit navn. Vidnet kontaktede vagtcentralen og bad om en ambulance hurtigst muligt.”

 

I mellemtiden var tyrkeren og hans medskyldige, som endnu ikke er fanget, forsvundet.

 

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

Fik kraniebrud og blødning i hjernen

Under mishandlingen fik Erik kraniebrud og blødninger i hjernen, ligesom han på grund af slagene i hovedet må leve med nedsat syn samt problemer med vandladning på grund af forsnævring af urinrøret som følge af spark i skridtet.

 

På grund af ødelagt hukommelse er han ikke mere i stand til selv at passe sin forretning, som han har haft i 28 år.

 

Af retsreferatet fremgår det endvidere, at:

 

”Han har fået at vide, at han ikke mere må køre bil på grund af sin tilstand. Hvis han hører støj, kan han ikke sove. De sover ofte på en anden adresse. Psykisk har han det ikke godt. Han har ikke en normal hverdag. Han må ikke belaste hjernen ret meget.”

 

Tyrkeren er tidligere straffet for vold og dummebøder

Den nu udviste 27-årige tyrker, Hacimehmet Keskin, havde inden det mislykkede hjemmerøveri i Køge med mishandlingen af et ældre og forsvarsløst ægtepar ikke færre end otte domme bag sig.

 

Læs også
Video: To arabere stak mand ned på togstation, fordi han var kristen – så hånede de ham og hans religion

De omfatter blandt andet vold, dummebøder og narko, hvilket medførte, at han ved Retten i Hillerød den 19. december 2013 fik en betinget udvisning af Danmark med en prøvetid på to år.

 

Det var under prøvetiden, at han gav et ældre ægtepar i Køge en rædselsnat med vold og terror, men ikke desto mindre mente nævningetinget ved Retten i Roskilde, at han blot skulle have en ny betinget udvisning.

 

I modsætning til voteringen ved Retten i Roskilde, var der hverken i Østre Landsret eller i Højesteret tvivl: Udvisningen til Tyrkiet blev vedtaget enstemmigt ved begge retsinstanser.

 

Hele den tyrkiske familie vrælede

Da Østre Landsret den 24. august 2016 med enstemmighed afgjorde, at Hacimehmet Keskin for bestandig skulle udvises af Danmark, skrev Sjællandske Tidende blandt andet:

 

” Tårerne trillede ned ad kinderne på familien til 27-årige Hacimehmet Keskin, da retsformanden i Østre Landsret onsdag eftermiddag fremsagde dommernes og nævningenes beslutning om at udvise Hacimehmet Keskin af Danmark for bestandig.”

 

Familien består af hans forældre, farmor og søskende. I øvrigt har den udviste tyrker aldrig haft nogen kontakt til det danske arbejdsmarked, men derimod flittig kontakt til det danske retsvæsen.

Læs også
Minister har fået nok: Mandlige migranter skal kunne smides ud af landet, hvis de gentagne gange krænker kvinder
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…