Video: Tusindvis af ekstreme muslimer i København, og der vil blive flere år for år

Vi har i snart mange år hørt Det Radikale Venstre og andre politiske korrekte påstå, at antallet af ikke-vestlige indvandrere, som kommer til Danmark, ikke udgør noget problem.

 

Under alle omstændigheder bliver langt de fleste integrerede i Danmark.

 

Og bliver de alligevel ikke helt integrerede, så er det heller ikke noget problem. Mangfoldighed og multikultur er en berigelse af Danmark.

 

Men hvad siger de, hvis de ser denne video fra Nørrebro i København?

 

Videoen viser et optog af tusindvis af shiamuslimer, som gik gennem Nørrebro søndag den 1. oktober.

 

Shia er den form for islam, der findes i Iran. Og når man ser optagelserne fra Nørrebro, føler man sig hensat til Iran. Eller værre endnu.

 

I Iran fornemmer man, at der er adskillige moderne, oprørske kvinder bag mange af de sorte muslimske klædedrager. Men det gør man ikke på Nørrebro. Her kan man ikke øjne nogen form for oprør. Nærmest kun indædt fanatisme.

 

Og der var uhyggeligt mange sortklædte indædte shiamuslimer den dag på Nørrebro. Optoget finder sted hvert år, og tilsyneladende vokser antallet af deltagere år for år.

 

Men det er ikke kun Nørrebro en enkelt dag om året, som kan minde om Iran eller Mellemøsten.

 

Nogle af dem der gik i optoget og mange andre kan man hver dag året rundt se for eksempel på Ydre Nørrebro og i NV-kvarteret. Her er der mange tildækkede og sortklædte kvinder på gaderne en hvilken som helst almindelig hverdag.

 

Læs også
DR og TV2 fortier en af de vigtigste afsløringer i lang tid: Integrationen af indvandrere fungerer overhovedet ikke

Det Radikale Venstre og de andre politisk korrekte vågner måske en dag og opdager, hvad der er ved at ske med Danmark – men så , at det måske for sent. Som i Sverige.

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…