Er du træt af, at andre skal bestemme over hvad du mener? – besvar og få penge

Såkaldte meningsdannere og eliten er dygtige til at have holdninger. Men du kan faktisk bestemme mere, end du måske lige tror. Og samtidig blive betalt for at dele din mening.

 

I et demokrati burde alle have lige ret til at udtrykke meninger – og at beslutningerne i samfundet afspejler folkets meninger.

 

Sådan er det desværre bare ikke altid. I hvert fald kan der være en tendens til at nogle mener, at deres holdninger er bedre end dine. Eller at der finde “rigtige” og “forkerte” meninger.

 

En måde, hvor man blive hørt er ved at deltage i de undersøgelser, der ligger til grund for så mange beslutninger i vores samfund. Både i forhold til samfundsmæssige spørgsmål, eller hvordan de produkter og ydelser, vi omgiver os med, skal udformes.

 

Som gratis medlem af MetroOpinion.com/dk vil du indgå i udvalgte mindre grupper af danskere, der repræsentativt giver meninger til kende om mange forskellige emner. Du bliver samtidig belønnet for dine svar med et beløb op til 35 kroner for hver undersøgelse, du deltager i.

 

Du er helt frit stillet til at deltage – eller lade være – i undersøgelser alt efter din interesse. Du får altid at vide i hver invitation, hvor lang tid undersøgelsen varer og hvad belønningen er.

 

Belønningen fungerer som et bevis på, at dine svar bliver taget seriøst – og bliver brugt af dem, der træffer beslutningerne. For hvorfor skulle de ellers have lyst til at betale for at høre, hvad du har at sige.

 

Alle undersøgelser er desuden 100 % anonyme, så du kan udtrykke dig helt frit og ærligt. Alle svar foregår online, og du kan svare når du har tid til det.

 

Du kan melde dig ind her – vi glæder os til at se dig som medlem af vores panel.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…