Her er fremtiden, som gør selv politisk korrekte bange: Indvandrere kalder hende ”luder”, de kaster sten mod hende og angriber hendes hund

Skærmprint fra TV4 i Sverige

Sverige er på mange måder et billede på den fremtid, som venter andre dele af Europa.

 

Det er en fremtid præget af stadigt større muslimske parallelsamfund.  Her gælder i høj grad islamiske normer og regler. Hvis ’indfødte’ borgere slår sig ned i disse områder, vil de mærke et pres for at underkaste sig de muslimske normer og regler.

 

I Sverige findes der i dag sådanne muslimske parallelsamfund, som begynder at gøre selv pæne, politisk korrekte personer rædselsslagne. Så småt melder sig spørgsmålet: ”Hvordan kunne vi lade dette ske?”

 

Især kvinderne vil blive mødt med krav om at opgive deres selvstændighed og frie livsstil.

 

Rystede journalister

Sådan gik det med en 31-årig kvinde, hvis erfaringer er blevet beskrevet af den private svenske TV-station tv4. Det sker i programmet ”Kalla Fakta”, ”Kolde kendsgerninger”.

 

Vi bringer nedenfor links, som man kan trykke på for at se to videoer.

 

På den ene video kan man se en reportage fra et sådant muslimsk parallelsamfund. På en anden video ser man et studieinterview med journalisten bag reportagen. Helena Gissén.

 

Både studieværten og Helena Gissén er synligt rystede over de forhold, som reportagen afdækker.

 

Muslimsk moralpoliti

Hovedpersonen i reportagen gives navnet ”Marie”.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

”Marie” flyttede til en af Stockholms nordlige forstæder, Hjulsta. Der ligger en hel ring af disse nordlige forstæder, hvor der overvejende bor indvandrere, og hvor muslimer fører det store ord: Rinkeby, Tensta, Husby, Hjulsta.

 

”Marie” har boet i Hjulsta, da hun var teenager. Så flyttede hun til det indre Stockholm. Men i 2012 vendte hun efter 15 år tilbage til den nordlige forstad.

 

Hun havde gode minder herfra. Og hun ville gerne bo tættere på naturen, blandt andet fordi hun have fået hund.

 

Men hun fandt ud af, at Hjulsta var fuldkommen forandret. Muslimske mandlige beboere håndhævede deres normer – de fungerede som en slags moralpoliti. Det ramte især kvinderne, der blev tvunget ind i en passiv og underdanig rolle.

 

Udsat for ”ting, som man ikke kan forestille sig”

Det forsøgte Marie at gøre noget ved. Hun lavede projekter, blandt andet lektiehjælp, der skulle hjælpe lokale piger og kvinder til en mere fri og selvstændig tilværelse.

 

Men hun måtte opgive. Hun blev udsat for ”ting, som man ikke kan forestille sig,” som journalisten Helena Gissén udtrykker det.

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

 

Det mandlige muslimske moralpoliti forfulgte hende.

 

Hun blev svinet til, fordi hun gik i korte kjoler, fordi hun levede alene, fordi hun drak vin, og fordi hun havde hund. Drenge kastede sten mod hende.

 

På et tidspunkt blev hun rædselsslagen, da nogle af de aggressive mænd forsøgte at kravle op ad et nedløbsrør for at trænge ind i hendes lejlighed.  Hun slap dog med skrækken.

 

”Forbandede luder, vi ses i aften!”

Hun meldte flere af angrebene til politi og sociale myndigheder. Men hver gang fik hun den samme konfliktsky og politisk korrekte besked: Hun skulle ”holde lav profil” -og så blev sagerne ellers henlagt.

 

I reportagen bringes en optagelse på Maries mobiltelefon fra en situation, hvor en gruppe unge mænd optræder særdeles truende over for hende.

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

De starter med at ’gø’ ad hendes og venindens hunde. Hundene bliver bange og gør tilbage. Så råber mændene: ”Vi smadrer dine vinduer. Forbandede luder, vi ses i aften!”

 

”Det er som at flygte fra sit land”

Journalist Helena Gissén siger, at hun har talt med en række kvinder, der har lignende oplevelser.

 

En af dem kaldes ”Sara”. Også hun er blevet kaldt luder og overdænget med sten. Hun har sågar fået en mursten gennem sit vindue.

 

Derfor har hun valgt at flytte fra området. Som hun udtrykker det: ”Det er som at flygte fra sit land.”

 

Marie er også ved at opgive. Hun siger:

 

”Jeg føler mig svigtet. Mit liv braser sammen, og ingen gør noget.”

Læs også
Efter drab og eksplosioner: Kriminaliteten fra Malmø er ved at brede sig til Danmark, lyder det fra svensk politichef

 

Sverige i dag. Andre lande i morgen.

 

De politisk korrekte røster i den danske debat burde tvangsindlægges til at se disse indslag.

 

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/unga-tjejer-trakasseras-i-f%C3%B6rorten-3882872

http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/hon-kan-inte-g%C3%A5-ut-med-hunden-utan-att-bli-hotad-av-m%C3%A4n-3882892

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…