Skal andre virkelig bestemme, hvordan Danmark skal se ud?

Meninger er vigtige. Men ytrer man ikke sine egne, deponerer man sin magt hos andre.

 

I Danmark har vi en åben debat om stort og småt. Meninger er med til at danne os som samfund, og vi har en tradition for at kunne lytte til folk med en anden holdning.

 

Nogle vil måske sige, at det i visse situationer er fornuftigt at holde sin holdning for sig selv – for at bevare den gode stemning. Men generelt er det et faktum, at vores samfund, vores institutioner, vores medier og vores virksomheder lever af vores feedback.

 

En af de måder, hvor man rent faktisk som individ og borger let kan få en relativ stor indflydelse, er ved at deltage i undersøgelser.

 

Undersøgelser kan være om alt fra, hvor man vil sætte sin stemme til næste valg til hvilke varer, der skal være i ens lokale supermarked til noget helt tredje.

 

Disse undersøgelser bliver brugt til at ændre produkter og ydelser – eller til at lave nyheder ud fra.

 

»Ofte vil man i sin målgruppe være en ud af få hundrede, der bliver spurgt om et emne. Dermed har man som individ stor indflydelse – eksempelvis i forhold til et folketingsvalg, hvor man er en blandt millioner af stemmer,« siger Niels Thimmer, direktør for Opinodo.com, der driver panelet MetroOpinion.com.

 

Bliv medlem – og bliv betalt for dine svar

Hver gang, du svarer på en undersøgelse, betaler køberen af undersøgelsen en pris pr svar. MetroOpinion.com giver op til 35 kroner for hver fuldført svar videre til den person, der svarer.

 

»Ud over beløbet, giver det også folk en sikkerhed for, at svarene rent faktisk bliver brugt til at ændre ting i vores samfund. Hvorfor skulle nogen ellers ville betale,« siger Niels Thimmer.

 

Register dig ved at klikke her

Læs også
Danskerne føler sig oftest ensomme, når de er sammen med andre mennesker – her er forklaringen

Den Korte Avis modtager også et honorar

 

Alle medier i Danmark – uanset politisk observans – har mulighed for at promovere panelet for sine læsere. Hver gang en læser svarer på en undersøgelse, bliver mediet – som eksempelvis Den Korte Avis – betalt et beløb.

 

Dette beløb er helt uafhængigt af den honorering, man får som svarperson.
Registrer dig her – det tager kun 30 sekunder, så er du i gang

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…