Politiet fik en anmeldelse om en spøgelsesbilist – da de kom frem, fandt de en mand, der gik rundt på motorvejen i mørket og ledte

Colourbox

 

Natten til søndag kørte en 85-årig spøgelsesbilist på Svendborgmotorvejen. Han kørte nordpå i det sydgående spor.

 

Politiet fik en anmeldelse om sagen lidt efter midnat. En patruljevogn kørte ud for at få standset bilen.

 

Men da den nåede frem, holdt der en bil i anden vognbane. De opdagede så, at der gik en mand rundt i mørket og ledte på vejen.

 

Det var den 85-årige, som mente, at han var kørt ind i en anden bilist. Nu ville han så finde vedkommende. Det fortæller vagtchef hos Fyns Politi Steen Nyland.

 

Vagtchefen slår dog fast, at politiet ikke har hørt fra nogen, der skulle være påkørt på motorvejen. Så hvis den 85-årige overhovedet har ramt nogen, går man ud fra, at vedkommende er kørt videre.

 

Kunne være gået helt galt

Således endte en meget farlig situation yderst heldigt. Spøgelsesbilisten fik ikke ramt nogen – i hvert fald ikke for alvor.

 

Og han slap selv uskadt fra den vanvittige situation, hvor han gik rundt og ledte på vejen, mens hans bil var parkeret i det ene spor. Der var ikke rigtig nogen trafik på det sene tidspunkt.

 

Men det kunne være gået helt galt, hvis situationen var opstået tidligere på aftenen.

 

Den 85-årige og hans bil blev kørt væk fra vejen. Han er sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Læs også
Dramatisk jagt i nat på spøgelsesbilist – politiet tog skrappe midler i brug for at få ham stoppet

http://www.fyens.dk/indland/85-aarig-spoegelsesbilist-Standsede-og-ledte-efter-modkoerende-paa-motorvejen/artikel/3126548

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…