Odenses borgmester i hårdt angreb mod advokat: Hun er talsmand for Black Army og deres brutale fremfærd – nu svarer advokaten igen

Wikipedia

Mellem otte og ti medlemmer af Black Army har været i Syrien og kæmpet for Islamisk Stat. De er nu vendt tilbage til Vollsmose ved Odense og Gellerupparken ved Aarhus, skrev Ekstra Bladet i lørdags.

 

Men det benægtes delvist af bandens advokat, Mette Grith Stage:

 

”Mig bekendt er der ingen medlemmer af Black Army i Odense, som har været eller er Syrien-kriger,” siger hun til Ekstra Bladet.

 

Men nu stopper du, raser Odenses borgmester på sin facebook

Advokatens ageren som talsmand for Black Army er ikke faldet i god jord hos Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), som på sin Facebook i lørdags langede ud efter advokaten.

 

”I Odense står vi sammen mod dybt kriminelle bander som Black Army, der bl.a. har tæsket penge ud af misbrugere, afpresset butikker og styrer narkomarkedet på brutal vis,” skriver Peter Rahbæk Juel og fortsætter:

 

”Derfor bliver jeg helt ærlig vred, når Black Army-advokaten Mette Grith Stage nu igen agerer talsmand for banden,” skriver Rahbæk Juel med henvisning til Ekstra Bladets afsløringer:

 

”I dagens Ekstra Bladet er hun ude og afværge påstande om, at Black Army-medlemmer har været Syrienskrigere. Hun må jo have et indgående kendskab til bandemedlemmerne, siden hun på den måde kan forsvare dem i offentligheden ved afværge påstandene fra EBs kilder.

 

I et retssamfund har alle naturligvis ret til en forsvarsadvokat, når man sidder på anklagebænken. Men Mette Grith Stages service til Black Army går åbenbart langt ud over retssalen!”

 

Hun tager sig formentlig godt betalt

Videre konstaterer Odense-borgmesteren på sin Facebook, at:

 

Læs også
Så kald dog en spade for en spade og en indvandrer for en indvandrer – i stedet for al den forløjede snak

”Det er ikke første gang. For en måned siden agerede hun også talsmand for Black Armys selvudråbte leder, da han ikke turde/evnede at udtale sig, da pressen kunne afsløre, hvordan Black Army på ussel vis tæsker kontanthjælpen ud af misbrugere, der nægter at sælge narko og give penge til banden.

 

Jeg går ud fra, at Mette Grith Stage tager sig ganske godt betalt af Black Army for at forsvarer deres misforstået kriminelle fællesskab og deres bestialske ligegyldighed overfor andre mennesker. Jeg synes, det er uanstændigt. Hun må stoppe nu!”

 

Advokaten svarer igen og kræver en undskyldning af borgmesteren

På sin side hævder bandeadvokaten Mette Grith Stage, at hun ikke aner, hvad det er, Odenses borgmester udtaler sig om.

 

”Ekstra Bladet spørger mig, om jeg på grund af mit arbejde som forsvarsadvokat, herunder blandt andet for Mohammad Daabas og andre medlemmer af Black Army, er bekendt med, at flere Black Army-medlemmer skulle være eller have været Syriens-krigere.” skriver Mette Grith Stage i en mail til TV2 Fyn og fortsætter:

 

”Jeg har hertil svaret, at dette mig bekendt ikke er tilfældet i relation til Black Army Odense. Hvordan borgmesterens tolker denne udtalelse derhen, at jeg agerer talsmand, det har jeg svært ved at forstå.”

 

Hun mener tværtimod, at borgmesteren ikke aner, hvad han taler om:

Læs også
Kvinde på cykel groft overfaldet: Larmende knallert eftersøges

 

”De bemærkninger viser jo tydeligt, at borgmesteren ikke aner, hvad han taler om, men at han er ude for at høste stemmer.”

 

Hun kræver nu ifølge TV2 Fyn en undskyldning af borgmester Peter Rahbæk Juel.

 

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, er i øjeblikket under politibeskyttelse, efter at han den 23. marts om aften blev passet op af Black Army medlemmer på en måde, som han fandt truende.

 

https://www.facebook.com/Peter-Rahb%C3%A6k-Juel-767023836764074/

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/farlig-fortid-ti-medlemmer-af-black-army-har-kaempet-i-syrien/6615905

http://www.tv2fyn.dk/artikel/advokat-borgmesteren-skylder-mig-en-undskyldning

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…