Han sad i terrorist-fangelejren Guantanamo, så blev han løsladt med en kæmpeerstatning – forleden kom hans blodige ’tak’

Jamal Udeen al-Harith blev i 2002 anbragt i den amerikanske fangelejr Guantanamo på Cuba, der blev brugt til terrormistænkte.

 

To år efter blev han løsladt efter kraftigt pres fra den ekstremt politisk korrekte britiske premierminister Tony Blair.

 

Egentlig hed Jamal Udeen al-Harith Ronald Fiddler. Men han skiftede navn, da han konverterede til islam.

 

Han krævede og fik en kæmpeerstatning for sit ophold i Guantanamo – næsten 10 millioner kroner, betalt af den britiske stat.

 

Den ’forfulgte uskyldighed’ på omkring 50 år brugte en del af sine mange rare penge på en luksusbolig til sig selv og sin familie i den engelske by Stockport.

 

Han var nu ikke særlig populær i nabolaget. Han var arrogant og uhøflig. Samtidig blev naboerne foruroligede over hans islamiske dress og de mange mærkelige gæster, han modtog.

 

De fortalte politiet om deres bekymringer, men der kom ikke nogen reaktion. Politiet dukkede først op seks måneder efter, at han forsvandt i 2014.

 

Den grinende terrorist

Det viste sig, at han var rejst til Syrien for at melde sig hos Islamisk Stat.

 

For få dage siden blev al-Harith så filmet i en bil fyldt med sprængstoffer. Han sidder med et bredt grin – nu skal han ud og sine fjender ihjel. Billedet af ham, som vi bringer, er fra en video, som er udsendt af Islamisk Stat.

 

Så kørte han mod en irakisk militærlejr i Mosul. Han styrede lige ind i irakiske soldater og sprængte både sig selv og dem i luften.

Læs også
Han fik lov til at leve illegalt i Sverige, så begik han terror – problemet med illegale migranter er ude af kontrol

 

Det er uklart om den bil, som optræder på den lille video her, var al-Hariths. Men det er i hvert fald en bil af samme type.

 

Sådan endte livet for en ærketerrorist, der plattede sig til en kæmpeerstatning fra naive og skyldbelæssede britiske myndigheder.

 

Tony Blair skulle dog ikke betale af egen lomme. Det havde han folk til – i skikkelse af britiske skatteydere.

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4248682/Suicide-bomber-s-house-bought-taxpayer-s-cash.html

 

http://heavy.com/news/2017/02/ronald-fiddler-jamal-udeen-al-harith-abu-zakariya-al-britani-guantanamo-detainee-suicide-bombing-mosul-isis-photos-video/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…