14-årig dreng stod bare og ventede, så kom tre vanvidsbilister fræsende – den ene ramte drengen og har ødelagt begge hans ben

Google Maps
Udskriv

Vanvidskørsel ender mandag aften med at sende en 14-årig dreng på operationsbordet.

 

Mandag aften ligger en 14-årig dreng stadig på operationsbordet, efter at han om eftermiddagen blev offer for tre unge mænds vanvidskørsel ved en skole i Hadsten.

 

De tre unge mænd på 18, 20 og 22 år er blevet anholdt og blandt andet sigtet for at bringe andres liv eller førlighed i fare. Ulykken skete på Ellemosevej ved Den jydske Haandværkerskole.

 

– To-tre biler kører meget hurtigt og meget hasarderet rundt i området omkring skolen, fortæller vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi.

På et tidspunkt mister den 22-årige fører af den ene af bilerne herredømmet over køretøjet.

 

– Han rammer en 14-årig dreng, som står og venter foran skolen. Drengen får benene klemt fast mellem bilen og en stensætning, siger vagtchefen. Politiet fik alarmen klokken 14.34, men kort efter klokken 21.30 havde politiet endnu ikke kunnet tale med offeret.

 

 

Læs også
SIDSTE NYT: Den formodede gerningsmand til terrorangreb på seks franske soldater er blevet skudt i sin mørke BMW og anholdt

– Han ligger stadig på operationsbordet, forklarer Peter Hunniche. De tre unge mænd er blevet anholdt, og de sigtes alle for at bringe andres liv eller førlighed i fare. Den 22-årige, som ramte drengen, er desuden sigtet for uagtsom legemsbeskadigelse.

 

 

Først tirsdag morgen afgør politiets jurister, om en eller flere af de unge mænd skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

 

/ritzau/

Politiets døgnrapport:

Alvorligt færdselsuheld i Hadsten

Østjyllands Politi – 2017-02-20 21:57 CET

Pressemeddelelse fra Østjyllands Politi

På Ellemosevej i Hadsten udfor Den Jyske Håndværkerskole skete der i dag mandag kl. 1434 et alvorligt færdselsuheld. 2-3 køretøjer kørte meget hurtigt og meget hasarderet i skolens nærområde. I denne forbindelse mistede føreren af det ene køretøj, en 22-årig mand fra Randers, herredømmet over køretøjet, der ramte den 14-årige dreng fra Hinnerup, der stod på fortovet og hermed blev klemt fast op mod en stensætning. Drengen pådrog sig alvorlige skader på begge ben og er p.t. på operationsbordet på sygehuset. Den 22-årige er anholdt i sagen og udover ham er også en 18-årig mand fra Hadsten og en 20-årig mand fra Hadsten anholdt, idet de førte andre implicerede køretøjer. De er alle 3 sigtet for overtrædelse af straffelovens § 252, ligesom den 22-årige er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 249. Politiet efterforsker i øjeblikket sagen sammen med en Bilinspektør. Politiet har for nuværende ikke yderligere oplysninger i sagen.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ