Trusler mod postbude i Vollsmose: ‘I skal ikke kommer her mere’ – nu betaler danskerne prisen for slappe politikeres laden-stå-til

foto: Privat
Udskriv

 

Post Nord har besluttet at stoppe postomdelingen i Vollsmose i Odense.

 

Den drastiske beslutning har Post Nord taget mandag efter to konkrete episoder i sidste uge, hvor to forskellige postbude er blevet truet i området.

 

Ifølge distributionschef Michael Frølich fra Post Nord skete episoderne onsdag og fredag i sidste uge. Ved den første episode brød et par unge mænd ind i en postbil og truede postbudet, da han kom tilbage til bilen. Og fredag blev et andet postbud truet og holdt fast i med beskeden om, at vedkommende ikke skulle komme i Vollsmose længere. (Fyens.dk)

 

– De tager fysisk fat i medarbejderen og siger: Vi holder øje med jer og ved hvornår I kommer her, siger Michael Frølich, der fik besked om episoderne mandag og derefter valgte at trække stikket på al postomdeling til området.

 

Foreløbig er postomrdelingen stoppet de to næste dage. Der er taget kontakt til politiet og borgmesteren er også stærkt involveret.

 

Men selv om postomdelingen kommer i gang igen er sagen yderst alarmerende og vidner om et samfund hvor myndighederne har svært ved at håndhæve lov og orden.

Læs også
Mor og datter på gade i Oslo – hvor er Norge på vej hen?

 

Sagen har da også fået to Venstre-folk til at tale om muligheden for at sætte militæret ind.

 

På vej mod magtfulde parallelsamfund

Dermed er der taget endnu et skridt i retning af parallelsamfund i Danmark. Områder hvor danskere og danske myndigheder har svært ved at færdes og gøre sig gældende.

 

Det er en konsekvens af de seneste årtiets masseindvandring fra ikke-vestlige overvejende muslimske lande.

 

Det hed sig, at det ikke var noget problem, fordi indvandrene ville blive integrerede. Men det er ikke sket i noget særligt omfang.

 

Læs også
Brandmænd bliver mødt med sten og truet i indvandrerghetto – nu rykker politiet ud for at beskytte dem

Tværtimod er der en tendes til, at der bliver flere radikaliserede muslimer, som er ligeglade eller fjendtlige over for det danske samfund.

 

Og hele områder fungerer i stigende grad som samfund i samfundet. Sådan som det blev beskrevet i TV2’s fremragende dokumentarer “Moskeer bag sløret”.

 

Samme mønster overalt

Sådan er det i Vollsmose og i flere lignende områder.

 

Det manifesterer sig på mange forskellige måder.

 

Senest blev en ansat fra Dyrenes Beskyttelse overfaldet i Vollsmose.

Læs også
Skandale: 50 familier i indvandrerghettoen Tingbjerg modtager hver for 600.000 kroner i sociale ydelser om året

 

Indvandrerbanden Black Army har flere gange demonstreret deres voksende magt i området.

 

Og politiet er i flere år med jævne mellemrum blevet groft chikaneret. Det samme oplever ambulancer og brandfolk.

 

Og mønsteret er det samme over hele Europa: Der er store områder, hvor politi og andre myndigheder har svært ved at arbejde.

 

I Frankrig, Tyskland, Sverige taler man om no-go zoner, det vil sige områder hvor myndighederne kun vanskeligt kan arbejde.

 

Tysk politi har flere gange i stærke vendinger advaret om, at de er ved at miste kontrollen. Det samme har politiet i Sverige.

 

Herhjemme forudså blandt andre Naser Khader for 20 år siden, hvad der var ved at ske. Han fortalte dengang om sine oplevelser i Mjølnerparken.

 

Men de ansvarlige politikere ville ikke lytte. Der blev lavet integrationspuljer, dialoginitiativer, arbejdspladsdansk, osv osv.

 

Men ingen stod for alvor op for at forsvare de danske og vestlige værdier.

 

Nu begynder politikere fra Venstre at tale om behovet for at sætte militæret ind for at holde lov og orden. Og socialdemokrater er også mere skarpe i kravene til indsatsen.

 

Men det hedder sig fortsat, at det er en lille gruppe bøller, der ødelægger det for de mange.

 

Hvis man fortsat ikke kan eller tør set det store mønster, så vil udviklingen i retning af magtfulde parallelsamfund bare fortsætte.

 

Man må så bare håbe, at der sker noget, som forhindre det.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ