40 mænd i uhørt angreb på hospital – de politisk korrekte medier vil ikke vise, hvem de er

Collage med skærmprint fra Dagbladet lavet af Fria Tider

Tirsdag aften angreb omkring 40 personer sygehuset, Kaolinska, i Stockholm.

 

To mænd var blevet skudt, og nu ville voldsomme og aggressive familiemedlemmer og venner ind på hospitalet.

 

Stemningen var truende, skrev Expressen.se 19.8.

 

Det samme skete fredag aften. I det indvandrertætte område Tensta ved Stockholm blev mand ramt af skud. Politiet var hurtigt ude ved hospitalet, fordi de vidste hvad, der var i vente.

 

Men begge gange havde politiet svært ved at holde den store hob mennesker tilbage. Nogle nåede indenfor og fik ødelagt dele af indgangsområdet. Patienter, som sad i venteværelset, måtte flyttes, og personalet var opskræmte og bange.

 

Jeg har aldrig set noget lignende, siger en ansat til Expressen om urolighederne fredag.

 

Angrebene på hospitalet fik stor omtale. Men der var intet om, hvem gerningsmændene var. Hvem kunne dog finde på den slags?

 

Det har tidligere været lignende episoder med store grupper af aggressive og voldelige personer. Også i Danmark og andre lande. Ofte har der heller ikke i de tilfælde været noget om gerningsmændene identitet.

 

Dog er det i enkelte tilfælde kommet mere eller mindre direkte frem, at det drejede sig om indvandrere. Som for eksempel da 70 – 80 personer fra Vollsmose kom i slagsmål ved hospitalet i Odense, OUH, under den muslimske fest Eid. Det skrev Den Korte Avis om for fem år siden.

 

Men jævnligt bliver de involverede i sådanne situationer omtalt som ‘unge’. Og volden og hærværket kan tilmed blive optalt som drengestreger.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Man kan altså tro, at det er store drenge eller danskere eller svenskere, der bestormer et hospital.

 

Er det uvidenhed eller bevidst fortielse af gerningsmændenes identitet?

 

Det ved vi ikke.

 

Men antallet af skudofre vokser år for år. Sidste weekend blev ni ramt af skudt. Og flere skudepisoder har denne uge skabt kaos foran sygehuset, skriver Dagblandet.

 

Det samme sker i Malmø.

 

Der er et stort behov for at vide hvem, der står bag skyderierne og masseoptrin med vold ved sygehusene.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

Et afslørende foto

Og takket være et afslørende foto ved vi faktisk noget om, hvordan nogle af de voldelige mænd ved Karolinska ser ud.

 

Et usædvanligt billede af stormen på betjente og hospital, er taget af en fotograf for den store svenske avis Aftonbladets billedbureau IBL.

 

Foto blev fortiet

Men avisen har valgt ikke at offentliggøre billedet.

 

Heller ikke andre medier har offentliggjort det.

 

Til gengæld har den norske avis Dagbladet bragt billedet. Man kan se det her: Dagbladet 

 

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

Billedteksten lyder: “Her forsøger venner og familie til to mænd, der er blevet skudt i Östberga i tirsdags, at komme ind på Karolinska sygehus med vold”.

 

Man kan se seks betjente i tumultet på billedet , og mindst en har trukket staven mod de 40 mænd, som med vold prøver at komme ind på hospitalets akutmodtagelse.

 

Man kan på billedet også se, at dem, der angriber, stort set alle er mænd. Og de er grandvoksne mænd. Der er ikke meget ‘unge’ over dem.

 

Billedet er i stor stil blevet spredt på de sociale medier i Sverige. Her har mange mennesker især reageret på, at de fleste i den aggressive hob ser ud til at have ikke-vestlig indvandrerbaggrund.

 

Men det er åbenbart noget, de store svenske medier ikke vil have frem.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…