Mand ramt af skud i København: Et fredeligt boligområde er nu blevet voldsplaget indvandrerghetto – og det bliver bare værre

Google Map

I går var det ude ved Tomsgårdsvej. Et par gerningsmænd skød og sårede en ung mand.

 

Tirsdag aften var det i Rovsinggade, skuddene bragede.

 

Før det blev der skudt i Mjølnerparken på Ydre Nørrebro.

 

Nørrebro og NV-kvarteret var tidligere fredelige velfungerende arbejderkvarterer.

 

Nu bliver områderne kaldt en skydebane for kriminelle i den bandekrig. (Politiken)

 

Men det er meget værre end det. Nørrebro og NV er ved at blive omdannet til ét stort muslimsk domineret parallelsamfund.

 

Her kæmper indvandrerbander om magten. Og ligesom i andre europæiske storbyer, bliver det stadig sværere for politiet at opretholde ro og orden.

 

Det store område har det meste af sommeren været en visitationszone, hvor politiet har særlige beføjelser.

 

I dag besluttede politiet at området fortsat skal være visitationszone. Desuden blev området udvidet, så det nu også omfatter en del af Ydre Østerbro.

 

Det er rent faktisk et meget stort område, som ifølge politiets døgnrapport omfatter:

 

  • Københavns Politis kredsgrænse mod nord fra Grønnemose Allé – mod uret til Slotsherrensvej – Sallingvej – Hillerødgade – Borups Allé – Bispeengen – Kronprinsesse Sofies Vej – Bispeengbuen – Ågade – Åboulevard – Peblinge Dossering – Sortedam Dossering – Fredensgade –Tagensvej – Jagtvej – Over Vibenhus Runddel – Vennemindevej – Bellmansgade – Bellmans Plads – Sibeliusgade – Østerbrogade – Over jernbanesporene – Mod vest ad stien ved Ryvangs Allé – Nordhavnsvej – Emdrupvej – Grønnemose Allé til kredsgrænsen.

 

Man kommer til at tænke på Frankrig, som er i permanent undtagelsestilstand.

 

 

Det er svært for politiet at få oplysninger fra vidner i området. Men ingen siger noget. Man sladre ikke om hinanden i et parallelsamfund, hvor politi og det omgivende samfund i vidt omfang betragtes som fjender.

 

Manden, som blev ramt af skud i går aftes, er kørt til traumecentret – hans tilstand er endnu ukendt.Ifølge vagtchefen er der tale om en 24-årig mand, der er blevet ramt i balden. Manden er kendt af politiet i forvejen og har ifølge Ritzau banderelationer.

 

To personer er set flygte fra stedet på en knallert.

 

Skyderiet finder sted blot et døgn efter en anden skudepisode på Nørrebro i København.Her blev der affyret skud mod nogle personer, der stod foran en frisørsalon. En person blev ramt i balden, og to personer blev ligeledes set flygte fra stedet på en knallert.Knallerten blev senere fundet udbrændt på en station ikke langt derfra.

To indvandrerbander kæmper om magten

 

Det er indvandrerbanden Loyal to Familia som kæmper med en indvandrerbande fra Mjølnerparken. (TV2 NEWS)

 

De fortæller også, at der hovedsagelig i dette område er blevet skudt 13 gang i løbet af sommeren.

 

 

Ekstra Bladet har lavet en oversigt over den eskalerende bandekonflikt

I København har der siden midten af juni været flere skyderier og knivstikkerier, som formodes at have tilknytning til en eskalerende bandekonflikt.

Tirsdag aften blev der affyret flere skud på Nørrebrogade. Det er endnu uvist, om nogen er ramt.

Få et overblik over nogle af Københavns seneste skudepisoder og knivstikkerier, som kan have tilknytning til bandemiljøet:

* 1. august: Flere skud bliver affyret på Nørrebrogade. Det er endnu uvist, om nogen er ramt.

* 28. juli: Flere skud bliver affyret i Mjølnerparken. Tre biler, men ingen personer bliver ramt.

* 25. juli: En 26-årig mand bliver ramt af to skud i benet, da en bil stopper op i Rovsinggade, og en mand affyrer 8-10 skud. Kort efter bliver to mænd på 23 og 29 år anholdt i Mjølnerparken. De bliver dagen efter varetægtsfængslet.

* 20. juli: Der bliver anmeldt skud i området ved Mjølnerparken. Vidner fortæller politiet, at to personer kom kørende på motorcykel og affyrede skud. Der er ingen anholdte, og tilsyneladende er ingen ramt.

* 19. juli: Der bliver skudt ved Krakas Plads på Nørrebro nær Haraldsgade. I en hæk finder politiet en pistol med skarpe skud. Ingen er anholdt, og ingen er tilsyneladende ramt.

* 18. juli: En mand bliver snittet overfladisk med en kniv på Tomsgårdsvej i Nordvest. Ingen er anholdt.

* 18. juli: Der er skyderi nær Tingbjerg Skole – ingen bliver ramt, ingen er anholdt.

* 18. juli: Der bliver skudt i Mjølnerparken – ingen bliver ramt, og ingen er anholdt.

* 14. juli: En mand bliver stukket to gange i låret og en gang i ballen på Frederikssundsvej. Han bliver af tre mænd trampet i ansigtet. En 23-årig og senere en 19-årig blev efterfølgende anholdt og sigtet for grov vold. Politiet mener at vide, hvem den tredje er.

* 14. juli: Der er et skyderi på Mimersgade. Politiet finder efterfølgende afskudte hylstre, og dagen efter finder politiet et skudhul i en kaffebar på Heimdalsgade.

* 12. juli: Et medlem af banden Loyal to Familia bliver stukket med en kniv på Mosevej. Politiet eftersøger en navngiven person for at stå bag.

* 16. juni: Ukendte personer affyrer skud fra en en knallert på Frederiksborgvej. To af skuddene rammer ruder i en kiosk og i en lejlighed. Intet tyder på, at nogen er ramt. Der er heller ingen anholdt.

* 13. juni: På Gadelandet i Husum kommer to personer på en knallert kørende forbi en gruppe personer om eftermiddagen. Den ene affyrer flere skud mod gruppen.

* 13. juni: Der bliver skudt på Bogtrykkervej i Nordvestkvarteret nær Tagensbo Skole natten til 13. juni. Politiet finder flere patronhylstre, men ingen gerningsmænd eller nogen ramte.

* 12. juni: Der er meldinger om skud på Amager. Ingen bliver anholdt, og ingen er tilsyneladende ramt.

Kilder: Københavns Politi og Ritzau

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…