Ung pige voldtaget med ‘torturlignende mishandling’, men politiet oplyser intet om gerningsmændene – politisk korrekthed?

Colourbox

Natten til lørdag blev en pige på 17 år udsat for en usædvanligt brutal gruppevoldtægt i Malmø. Det skete på en legeplads i det indre Malmø omkring kl. 2.30.

 

Politiet er rystet over angrebet på pigen. Hun har været udsat for ”torturlignende mishandling,” siger Andy Roberts, der er chef for politiområde Nord i Malmø, til Kvällsposten.

 

Politiet giver dog ikke nogen nærmere beskrivelse af de pinsler, som pigen har været udsat for. Men netop fordi politiet lukker totalt af, kommer der rygter.

 

På en meget læste hjemmeside, Flashback, tales der for eksempel om, at gerningsmændene skulle have sat ild til pigens kønsorganer. Men politiet har ikke forholdt sig til dette rygte.

 

Politiet advarer kvinder

Politiet efterforsker sagen, som var det en mordsag. Den får særlig opmærksomhed, fordi det er den tredje overfaldsvoldtægt i Malmø på lidt over en måned.

 

De to andre voldtægter fandt sted den 15. og den 5. november.

 

Politiet i Malmø har advaret kvinder mod at gå ud alene om aftenen og natten. Denne advarsel er dog siden trukket tilbage.

 

Der er klare ligheder mellem de tre brutale sexforbrydelser.

 

I alle tre tilfælde var gerningsmændene yngre mænd, som ikke kendte deres offer. Overfaldene er sket sent på natten mellem midnat og kl. 3. Kvinden har været alene og har haft ringe mulighed for at tilkalde hjælp.

 

I et tilfælde blev kvinden eller pigen udsat for to voldtægter på to forskellige steder. I et andet tilfælde blev kvinden ufrivilligt ladt alene med en gruppe yngre mænd, om så voldtog hende.

Læs også
Nye tal viser, at antallet af voldtægter stiger, og asylansøgere bliver dømt for vold i stor stil – men indbrud falder

 

Ikke et ord om signalement

Selv om politiet lægger mange kræfter i opklaringen, bliver man slået af en ejendommelig ting i efterforskningen:

 

Der giver overhovedet ikke noget signalement af overfaldsmændene! Det samme har man oplevet ved tidligere lejligheder.

 

Den stakkels pige har måske haft meget svært ved at give et signalement, hvilket er yderst naturligt med de pinsler, hun var igennem.

 

Men har hun slet intet kunne oplyse om gerningsmændene.

 

Og hvad med de to andre voldtægter? Ingen oplysninger, som det kunne være relevant at inddrage i den nye frygtelige sag?

 

Læs også
Undgå sexoverfald på kirkegården – tysk avis formidler råd til kvinder

Man har svært ved at tro, at tre voldtægter i den grad kunne efterlade politiet uden nogen form for spor, der kunne gives videre til offentligheden.

 

Det kan selvfølgelig være en af de specielle sager, hvor offeret har svært ved at få noget på gerningsmændene.  Flashback skriver, at hun fik en sæk over hovedet bagfra.

 

Men hvis der ikke er ringeste signalement – for eksempel sprog og accent – så skulle politiet vel sige det. I stedet undgår de emnet.

 

Normalt vil man jo give offentligheden selv små spor i håbet om, at det kan tiltrække vidner af den ene eller den anden art.

 

Politisk korrekthed?

Politiets tavshed rejser det spørgsmål, om der er politisk korrekthed på spil. Svensk politi undgår i stort omfang at bringe oplysninger, der afslører gerningsmænds etniske baggrund.

 

Det vides ikke, om det er tilfældet her. Der kan jo være en anden forklaring på, at sagen foreløbig er støvsuget for enhver oplysning til offentligheden, der giver en vis beskrivelse af gerningsmændene.

Læs også
En kvinde blev voldtaget i Sverige – derefter udsendte politiet et signalement … af kvinden

 

Men medierne burde i hvert fald gå politiets tavshed på klingen. Det gør de etablerede svenske medier bare ikke.

 

Malmø med den meget store ikke-vestlige indvandrerbefolkning er et centrum for kriminalitet i Sverige.

 

Byen har været hårdt plaget af bandeskyderier. Men også voldtægter, røverier og angreb på politiet florerer.

 

En stor del af denne kriminalitet er forbundet med indvandrermiljøer. Men det vil man ikke fortælle befolkningen.

 

https://www.expressen.se/kvallsposten/gruppvaldtagna-kvinnan-utsatt-for-tortyrliknande-misshandel/

 

http://www.lokaltidningen.se/2017-12-16/EXTRA-M%C3%A4ngder-av-tips-efter-tortyrliknande-v%C3%A5ldt%C3%A4kt-442788.html

Læs også
De fleste voldtægter bliver begået i Roskilde og København målt i forhold til de to byers indbyggertal, men Esbjerg kan også være med

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…