Hun var ”Merkels flygtningepige”, og ikke et øje var tørt – nu er det afsløret, at hun ønsker Israels udslettelse

Getting your Trinity Audio player ready...

De tyske medier var ved at koge over af begejstring, da de i 2015 serverede historien om ”den palæstinensiske flygtningepige Reem”, som fik en samtale med forbundskansler Merkel på TV.

 

Det var et led i Merkels såkaldte ”borgerdialog”, hvor hun mødtes med almindelige mennesker.

 

Merkel brugte mødet med den 14-årige Reem Sahwil til at understrege sine indvandrervenlige holdninger. Og Reem benyttede lejligheden til at slå et kraftigt slag for at få opholdstilladelse i Tyskland.

 

Hun fik tårer i øjnene og begyndte at hulke, og så forsøgte en kejtet Merkel at trøste hende. Det kan man se på videoen i bunden af artiklen.

 

Presset på naive Merkel gav pote – ubegrænset ophold til Reem

Der kom en veritabel ’Reem-bølge’ i Tyskland. Journalister kom på hjemmebesøg hos hende. Merkel blev bebrejdet, at hun ikke viste tilstrækkelig medfølelse med pigen.

 

Den reserverede Merkel forsøgte lettere hjælpeløst at håndtere den akavede situation med den grædende pige og den følelsesladede mediedækning. Men mediepresset på hende syntes at virke.

 

Den dengang 14-årige pige fik lov til indtil videre at blive i Tyskland. Og allerede i 2017 fik hun en ubegrænset opholdstilladelse. I februar 2023 blev hun så tildelt tysk statsborgerskab. Grundlaget for dette svæver i det uvisse.

 

Men meget tyder på, at den palæstinensiske piges tårevædede offentlige optræden fungerede efter hensigten. Med Merkels hjælp. For at sige det lidt uforskammet: Merkel optrådte i rollen som ’nyttig idiot’.

 

Hun var fra en meget anti-israelsk familie

En reporter fra avisen Die Welt besøgte i 2015 familien og kunne berette, at den var politisk meget bevidst – og særdeles anti-israelsk.

 

Israel var og er fjenden i deres verden, og alle palæstinensernes problemer er groft sagt Israels skyld.

 

Man fornemmer ikke nogen erkendelse af, at palæstinenserne har mere end svært ved at drive et moderne velfungerende samfund. Det alt sammen israelernes skyld.

 

Afvisningen af den jødiske stat og påstanden om, at den står bag alle palæstinensernes lidelser er en urokkelig del af familiens identitet.

 

Denne ekstremt anti-israelske holdning deler Reem helt og holdent.

 

Israel skal udslettes fra landkortet

Det bliver afsløret på Reem Sahwils Instagram-konto.

 

Den tyske avis BILD skriver:

 

“Hun var flygtningekrisens ansigt og blev berømt som “Merkels flygtningepige Reem”. Nu står det klart, hvordan palæstinenseren Reem Sahwil (23) egentlig tænker. Og det er skræmmende.”

 

På Reems Instagram-konto kan man se et tegnet kort over Israel og bagved en afbildning af Al Aqsa Moskeen i Jerusalem. Foran står en person med det palæstinensiske flag.

 

På tegningen optræder det palæstinensiske kampråb: ”From the River to the Sea, Palestine will be free” (”Fra floden til havet – Palæstina vil blive frit”).

 

Det kan måske lyde harmløst, men det er det absolut ikke.

 

På kortet eksisterer Israel ikke. Hele området fra Jordan-floden til Middelhavet er et stort Palæstina.

 

Reelt er det en proklamation af, at Israel skal udslettes.

 

Kampråbet markerer altså, at palæstinenserne kræver at beholde hele området mellem Jordan-floden og Middelhavet. Det forudsætter udslettelse af Israel. Regulært jødehad.

 

Det forstod Merkel ikke – og nu betaler tyskerne prisen

Denne helt afgørende pointe var tilsyneladende undgået Angela Merkels opmærksomhed.

 

Hun åbnede Tysklands grænser for Reem og en strøm af andre migranter i 2015 og frem med de berygtede ord “det klarer vi”.

 

Nu kan Merkel så følge, hvordan anti-israelsk, antivestlig og proislamisk propaganda runger stadigt højere i de tyske gader.

 

Med den nu 23-årige Reem Sahwil som aktiv deltager. Se hende her.

 

Se videoen fra 2015 med Merkel og Reem her. Reem begynder at græde 5 minutter inde i videoen:

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…