Islamister forklædt som ’fædre’ bruger bandekonflikten til at få mere magt – medier og overborgmester hopper på det


De kalder sig ”fædregrupper”. De siger, at de bare vil holde deres sønner væk fra bandevolden. Nu hævder de, at de har overtalt banderne til en måneds såkaldt våbenhvile på Nørrebro.

 

Men de er alt andet end bare almindelige fædre. De er islamister, hvilket vil sige fjender af det danske samfund.

 

Det er lykkedes at få de fleste medier og Københavns overborgmester Frank Jensen til at købe den rørende historie om nogle fædre, der bare er bekymrede.

 

Denne historie viser, hvor naive mange kræfter i det danske samfund er i forhold til de muslimske parallelsamfund.

 

Hard core islamister

Den såkaldte våbenhvile betyder, at Loyal To Familia og bandemiljøet omkring Mjølnerparken holder op med at skyde på hinanden – indtil videre i en måned.

 

’Våbenhvilen’ blev forhandlet på plads i Islamisk Trossamfunds moské på Dortheavej i København. Dette er et hard core islamistisk miljø.

 

Blandt de aktive ’fædre’ bag aftalen er en vis Khalid Alsubeihi. Også han er kendt islamist.

 

I 2012 inviterede han den rabiat islamistiske prædikant Sheik Khalid Yasin til at tale i København. Yasin går blandt andet ind for dødsstraf for homoseksuelle og muslimske mænds ret til at slå deres koner.

 

Naiv jubel

Men en stor del af de danske medier og Københavns overborgmester Frank Jensen har jublet over islamisternes såkaldte våbenhvile.

 

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden

Ingen går disse kræfters motiver efter i sømmene.

 

To journalister på Berlingske spørger ganske vist forsigtigt, hvorfor ’fædrene’ ikke går til politiet. Men så får de en sludder for en sladder om forældreansvar, og så stikker de piben ind.

 

Sagen er, at de islamistiske ’fædre’ absolut ikke vil have politiet involveret i deres planer. Deres indgriben skal ikke styrke den danske ordensmagt. Den skal derimod styrke de muslimske parallelsamfund.

 

Hvis de gerne vil opdrage deres sønner til gode borgere i Danmark, kan de passende forklare dem, at de skal rette sig efter det danske politi. Men det kunne de ikke drømme om.

 

De kunne heller ikke drømme om at give informationer videre til politiet.

 

Hele formålet med deres indgriben er at øge deres egen magt på bekostning af det danske samfund.

 

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

De forsøger at demonstrere for muslimer og for den danske befolkning, at de er uundværlige. Derfor bør det overlades til muslimske autoriteter at styre de muslimske miljøer.

 

Trine Bramsen og Peter Skaarup

’Fædrenes’ våbenhvile skal skabe lettelse og taknemmelighed i det danske samfund. De fleste danske medier og overborgmester Frank Jensen hopper på det og iler med at vise lettelse og taknemmelighed.

 

Landspolitikere som Trine Bramsen fra Socialdemokratiet og Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti har dog holdt hovedet koldt og krævet, at problemerne skal overlades til politiet.

 

Men alt i alt har det været en vellykket operation for islamisterne. Den kan samtidig give banderne et pusterum, så de kan samle kræfter til nye fremstød.

 

Vi har brug for mere lov og orden på det danske retssamfunds præmisser. Vi har ikke brug for muslimske parallelsamfund, hvor islamister gør sig til alternative myndigheder.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…