Professor: Det er et totalitært EU, som sætter Iben Tranholm på en liste over Putins påvirkningsagenter

Iben Tranholm har i årevis været en fremtrædende stemme i kirkelige programmer i DR. Hun er en brændende engageret katolik og dybt bekymret over kristendommens situation i Europa. Modsat næsten alle andre danskere kender hun en del til den ortodokse kirke i bl.a. Rusland og har med begejstring set på kirkens fremvækst i de tidligere kommunistiske lande.

 

At et organ i EU sætter hende på en liste over Putins påvirkningsagenter, der spreder misinformation og dermed forsøger at undergrave EU, er inkompetent og latterligt. Det siger meget om det totalitære EU, men for mennesker, der kan tænke selv, siger det ikke noget om Iben Tranholm.

 

Det groteske og dybt kritisable er, at Anders Samuelsen i sin egenskab af nyudnævnt udenrigsminister støtter denne blacklisting fra folketingets talerstol. Kan han snart synke dybere? Lad ham hurtigst muligt “avancere” til EU, så vi kan blive fri for mere af den slags.

 

Jeg skal lige understrege, at jeg ikke har noget som helst personligt kendskab til Iben Tranholm. Det er sagen, det handler om.

 

Johan de Mylius professor, Odense

 

http://denkorteavis.dk/2017/udenrigsminister-anders-samuelsen-bakker-op-om-eus-angreb-pa-en-dansk-islamkritikers-ytringsfrihed-sagen-har-alvorlige-perspektiver/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…