Hvis du gerne vil undgå en parkeringsbøde, burde du måske kalde dig muslim – det ser ud til at hjælpe, i hvert fald i Tyskland

Google Maps fra Canada

Heinz Buschkowsky er godt gal i skralden.

 

Han er tidligere socialdemokratisk borgmester i Berlin-bydelen Neukölln. Et område, der er massivt præget af indvandrere.

 

Buschkowsky har altid talt rent ud af posen, når det drejer sig om, hvilke problemer det giver.

 

Nu har han en ugentlig kommentar i avisen Bild, hvor han blandt tager masseindvandringens problemer under behandling.

 

Muslimer skal slippe for parkeringsbøder

Forleden tog han fat på en instruks, som den tyske politiledelse har udsendt om håndtering af parkeringsbøder under Ramadanen.

 

I denne instruks lader man forstå, at de fastende muslimer bør have særbehandling af politiet.

 

Ledelsen giver det ’gode råd’, at man skal tage hensyn til det store antal muslimer, der forsamles i moskeer og muslimske kulturforeninger under Ramadanen.

 

For eksempel når det gælder parkering.

 

Beskeden til politifolkene er ikke til at misforstå: De skal se igennem fingre med ulovlig parkering fra de fastende muslimer.

 

Hvad med de kristne?

Læs også
Tyskland: En “latent følelse af utryghed”

Buschkowsky spørger nu sarkastisk, om politiledelsen lavede en lignende rundskrivelse, da 16.000 mennesker for nylig forsamledes til den protestantiske kirkes store årlige arrangement: Den Evangeliske Kirkedag.

 

Lod man folk udstyret med en bibel parkere ulovligt? Talte man særlig hensynsfuldt til dem for ikke at støde dem under deres store religiøse arrangement?

 

Svaret er nej.

 

Hvad med folk, der bare er sultne?

Man kunne også tænke sig, at politifolk fik besked om at være særlig hensynsfulde over for folk, der er sultne og dermed måske noget irritable – ligesom de fastende muslimer.

 

Men Buschkowsky slår fast, at han i hvert aldrig har fået særbehandling med parkering, fordi hans mave rumlede.

 

Han mener ikke, at det ville have hjulpet ham, hvis han havde sat et skilt i bilruden, hvor der stod henvendt til politiet: ”Jeg er på diæt. Vis hensyn.”

Læs også
Bliver en vis Annegret Kramp-Karrenbauer – også kaldt AKK – Tysklands næste kansler?

 

Med muslimer er det anderledes. De skal ifølge den politisk korrekte politiledelse have lov til at parkere ulovligt under Ramadanen, fordi de er … fastende muslimer.

 

De skulle nødig krænkes, og det bliver mange af dem temmelig let.

 

Man kan jo altid prøve at kalde sig muslim …

Men politiets opgave er at håndhæve loven, som Buschkowsky så rigtigt slår fast. Uanset hvem gerningsmændene er, hvor mætte de er, og hvilket humør de er i.

 

Der er ikke brug for særhensyn til muslimer. Der er brug for at håndhæve loven klart og konsekvent – herunder færdselsloven.

 

Fornuftige ord fra den tidligere socialdemokratiske borgmester. Tænk, at det overhovedet skal være nødvendigt at skrive dem.

 

Læs også
Afrikaner fik afvist sin asylansøgning, men han blev ikke udvist – det fik frygtelige konsekvenser for en 9-årig pige

Men hvis man i denne tid akut mangler en parkeringsplads i Tyskland, kan man jo altid forsøge at overbevise politiet om, at man er muslim.

 

http://www.bild.de/regional/berlin/ramadan/falsche-ruecksicht-auf-hungernde-muslime-51973562.bild.html#remId=1538483936284816506

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…