Det var planlagt, da en 30 kilo stor sten blev kastet på motorvej over Fyn – det var dødsensfarligt

Spedsbjergvej over den fynske motorvej (Google Map)
Det var planlagt, da der i nat blev kast en kæmpestor sten ned på den fynske motorvej. Det mener politiet.
Stenen vejer omkring 30 kilo.
“Det er en voldsom tung natursten. Den slæber man altså ikke lige ret langt med håndkraft. Det kunne tyde på, at den er blevet fragtet dertil”, siger Lars Thede fra Fyns politi til TV2.
En bilist var i nat tæt på at påkøre en større sten på den fynske motorvej. Stenen er sandsynligvis blevet kastet fra motorvejsbroen ved Spedsbjergvej. 
Bilisten nåede at undvige stenen.Kort efter blev formentlig samme sten påkørt af en lastbil. Der skete herved kun mindre materiel skade.

 

Fyns Politi var tilstede med flere patruljer efterfølgende og undersøgelserne er her til morgen blevet genoptaget. Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse fra kl 9.

 

Motorvejen er delvist spærret mellem afkørsel 53 og 52 i østlig retning ligesom der er afspærret på motorvejsbroen ved Spedsbjergvej.

 

Ifølge TV2/fyns reporter på stedet ligger stenen i midterrabatten. Den er på størrelse med en basketball og politiets teknikere arbejder ved stenen og på broen, hvorfra stenen efter al sandsynlighed er blevet kastet.

Broen ligger under en kilometer fra den bro, hvor der sidste år i august blev kastet en sten, som kostede en tysk kvinde livet, mens hendes mand mistede førligheden.

 

Både bilisten og lastbilchaufføren anmeldte stenkastet med kort mellemrum.

Der er ingen anholdte eller mistænkte i sagen.Fyns Politi vil gerne høre fra vidner der har befundet sig på motorvejen eller ved Spedsbjergvej og Blommenslyst området omkring kl. 0300 eller tidligere og evt. har set køretøjer eller personer udvise mistænkelig adfærd. 
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…