En bare 11-årig dreng gik amok med ødelæggelser af både lastbiler og personbiler, og det kommer til at koste ham dyrt, siger politiet

Google Maps

En 11-årig dreng begik søndag eftermiddag massivt hærværk på 10 lastbiler og fem personbiler, der stod på parkeringspladsen ved Syddansk Erhvervsskole i Odense.

 

Vagtchef ved Fyns Politi, Kenneth Taanquist, fortæller, at man fik en henvendelse kl. 15.23 fra et vidne, der havde set en masse lastbiler med knuste ruder på parkeringspladsen.

 

”Vi sender en patrulje ud, og da vi ankommer til stedet, kan vi konstatere, at der er udført omfattende hærværk på 10 lastbiler og fem personbiler, hvor dæk er skåret op og ruderne er knust,” siger vagtchefen.

 

I en af bilerne overraskede betjentene den kun 11-årige dreng, som siger, at det er ham, der har lavet hærværket.

 

Men politiet mener ikke, at han har lavet det alene, så nu er man ved at finde ud af, hvem der ellers kan have været involveret.

 

Det er jo ikke almindelig adfærd, at man på den måde smadrer løs. Hvad er det for nogle drenge, der render rundt og gør den slags?

 

Ødelæggelserne vil stille drengen over for et kæmpemæssigt erstatningskrav, siger vagtchefen. ”En ny forrude på en lastbil kan måske nemt komme til at koste 40.000 kr., så vi taler om et krav i 100.000-klassen.”

 

Den vurdering er måske endda sat i underkanten.

 

Den 11-årige hærværksmand var søndag aften til afhøring hos politiet.

 

http://www.fyens.dk/indland/11-aarig-begaar-omfattende-haervaerk-Erstatningskrav-paa-over-100000/artikel/3128853

 

Læs også
Sverige hjemsøges af ‘unge’, der løber rundt på togsporerne – en dag afslørede jeg en af dem
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…