Aggressiv indvandrer i Haderslev så sig gal på en bilist og forsøgte at trænge ind i bilen til ham – så eskalerede situationen

Google Maps

Mandag eftermiddag var der en fredelig hverdagsstemning i Haderslev. Men pludselig eksploderede en konflikt i krydset Bredgade/Storegade.

 

To bilister blev uenige om et eller andet. Pludselig sprang passageren i den ene bil ud og forsøgte at trænge ind i bilen til den anden bilist.

 

Den hidsige mand var ”af anden etnisk oprindelse end dansk”.

 

Den anden bil var norsk indregistreret, men der sad en dansker bag rattet. Han nåede lige at låse bilens døre i tide til at forhindre den hidsige type i at trænge ind.

 

Men indvandreren lod det ikke blive ved det. Han forsøgte at slå sideruden til den anden bil ind med en isskraber. Det lykkedes dog ikke.

 

Til sidst kastede den ophidsede mand isskraberen mod den norske bils forrude. Men heller ikke dette angreb førte til noget.

 

Ikke nogen rar fyr i gaderne

Angriberen var passager i en lille grå bil, muligvis en Opel Corsa. Den danske mand kørte i en Ford Mondeo.

 

Mærkeligt nok foreligger der ikke nogen nærmere beskrivelse af den voldelige indvandrer. Men han virker ikke som nogen rar fyr at have i gaderne.

 

Den danske trafik fungerer ikke altid lige høfligt. Konflikter kan udløse mange eder og forbandelser, banken sig for panden og fuck-fingre.

 

Men hidtil har det heldigvis været ret usædvanligt, at man fysisk går direkte til angreb på hinanden. Herunder forsøger på at trænge ind i en andens bil, måske for at uddele tæsk.

Læs også
Indvandrer slog, sparkede og truede 15-årig pige – så forsøgte han at lyve sig fra det i retten

 

Men det kan være, at vi skal til at indstille os på den slags.

 

”80-100 km/t på vores stille villavej”

I kommentarsporet til artiklen om episoden (jv.dk), skriver en læser ved navn Tommy Hoffbeck:

 

”Det er nok den samme grå Opel Corsa, som jævnligt kommer fræsende med 80-100 km/t her på vores villavej. Med en mørkhåret bag rattet. Jeg tager nummeret næste gang og lader politiet om resten.”

 

Politiet beder eventuelle vidner om at henvende sig på telefon 114.

 

http://www.jv.dk/112haderslev/Hidsig-bilist-angreb-med-isskraber/artikel/2489815

 

Læs også
Nykøbing Falster: Indvandrer sigtet for brand i sin egen butik – kynisk plan var tæt på at koste menneskeliv
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…