En af de mest skelsættende nyheder i årevis bliver fuldstændig fortiet af de danske TV-stationer og andre politisk korrekte medier

Foto: Steen Raaschou

Danske journalister ligger politisk langt til venstre for den øvrige befolkning. Cirka fire ud af fem af dem stemmer på partier til venstre for midten. Det samme mønster finder man i øvrigt i de fleste andre vestlige lande.

 

Det er baggrunden for, at vi i Den Korte Avis taler om Journalistisk Venstreparti, der dominerer medierne.

 

Konsekvensen af denne venstreorienterede dominans er, at medierne i meget stort omfang ser politik og samfund fra en venstreorienteret synsvinkel.

 

I øjeblikket taler venstreorienterede medier meget om ”falske nyheder”. Dette begreb bliver ikke mindst brugt mod folkene omkring USA’s nye præsident Donald Trump.

 

Men sjovt nok stiller disse medier aldrig skarpt på de ”falske nyheder”, som de selv producerer.

 

Løgn gennem fortielse

”Falske nyheder” optræder ellers i meget stort omfang hos Journalistisk Venstreparti i de etablerede medier.

 

Hovedparten af dem drejer sig ikke om, at man påstår noget, som er direkte i strid med sandheden. Som regel er der tale om mere slørede metoder.

 

Den vigtigste af disse metoder er, at man fortier væsentlige oplysninger. Det vil typisk være oplysninger, der ikke passer ind i det venstreorienterede, politisk korrekte verdensbillede.

 

Dermed giver man et falsk billede af virkeligheden, uden at man direkte fortæller en løgn. Man lyver så at sige indirekte gennem fortielse.

 

Denne form for falske nyheder er meget farlig. Når de politisk korrekte medier i stort omfang fortier et vigtigt emne, er det jo meget vanskeligt for den almindelige seer, lytter og læser at gennemskue det.

Læs også
Merkel og tyske og danske medier kom med falsk historie om jagt på indvandrere – nu får de hård kritik fra efterretningschef

 

For få dage siden kunne man opleve et eklatant eksempel på den politisk korrekte fortielse.

 

Opsigtsvækkende undersøgelse

Det drejer sig om en stor undersøgelse fra det respekterede britiske The Royal Institute of International Affairs. Den blev omtalt af Den Korte Avis den 8. februar.

 

Undersøgelsen drejer sig om holdningen i 10 EU-lande til indvandring fra overvejende muslimske lande. Desværre er Danmark ikke med i undersøgelsen, der omfatter 10.000 personer.

 

Resultaterne er stærkt opsigtsvækkende:

 

Over halvdelen af de adspurgte europæere (55 procent) mener, at yderligere indvandring fra muslimske lande helt bør stoppe.

 

Læs også
Video fra Sverige: Muslimske piger tvinges til at gå ind bagerst i bussen, drengene skal have de forreste pladser

En fjerdedel (25 procent) har ikke nogen mening. En femtedel (20 procent) er imod et stop for muslimsk indvandring.

 

Danske mediers tavshed

Blandt dem, der har en mening om spørgsmålet, er der altså et stort flertal for et stop for indvandring fra muslimske lande. Denne modstand er helt gennemgående. I intet af de 10 undersøgte lande kommer afvisningen af et stop over 32 procent af befolkningen.

 

Disse oplysninger er indlysende vigtige for at forstå omfanget af det folkelige oprør mod den politiske korrekthed, der præger Europa i disse år. De hører naturligt hjemme i toppen af mediernes dagsorden.

 

Men langt de fleste danske medier har fuldstændig undertrykt de pågældende informationer! Med de to store offentlige TV-stationer i spidsen.

 

Ingen kan påstå, at det er uvæsentlige informationer. Undersøgelsen er en skelsættende nyhed.

 

Falske nyheder i megaklassen

Læs også
SIDSTE NYT: Den formodede gerningsmand til terrorangreb på seks franske soldater er blevet skudt i sin mørke BMW og anholdt

Imens boltrer danske medier sig i selv de mindste petitesser, når det gælder præsident Trump og hans slagsmål om udlændingepolitikken i USA.

 

The Royal Institute of International Affairs skriver:

 

“Vores resultater er slående, og de fjerner enhver illusion. De tyder på, at offentlig modstand mod yderligere indvandring fra overvejende muslimske stater på ingen måde begrænser sig til Trumps vælgere i USA, men er ganske udbredt.”

 

Men det må danskerne altså ikke få at vide. Dermed laver man falske nyheder i megaklassen.

 

https://www.chathamhouse.org/expert/comment/what-do-europeans-think-about-muslim-immigration

 

https://denkorteavis.dk/2017/glem-bare-alt-om-trump-anerkendt-taenketank-afslorer-hvad-europaeerne-mener-om-indvandring-fra-de-muslimske-lande/

 

Læs også
Skandale: 50 familier i indvandrerghettoen Tingbjerg modtager hver for 600.000 kroner i sociale ydelser om året
Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…