Det danske retssystem helt grin – igen: Udvist Levakovic er tilbage for fuld udblæsning og i gang med ny kriminalitet

Medlemmer af Levakovic-familien, Arkivfoto privat

Nu har det igen vist sig, at en dom for udvisning af Danmark ikke er det papir værd, den er skrevet på.

 

Der er ingen fast grænsekontrol til at sikre, at udvisningsdomme også bliver efterlevet, og det har den berygtede sigøjnergangster Django Levakovic benyttet af sig af.

 

Han huserer atter i Danmark med ny kriminalitet.

 

Blev taget for butikstyveri

Den 43-årige Django Levakovic, der er bror til den lige så berygtede Gimi Levakovic, blev for to år siden sammen med en anden bror, Stefano Levakovic, udvist for bestandig af Højesteret efter et ualmindeligt groft hjemmerøveri.

 

Og i torsdags klikkede håndjernene igen på den udviste gangster, efter at han var taget for butikstyveri i en tøjbutik, skriver Ekstra Bladet.

 

”De meldte ham for butikstyverei, og så kom politiet, der anholdte ham. Men jeg går ikke ud fra, at dem nede i butikken vidste, hvem han var,” forklarer hans forsvarer, Carsten Fentz, til Ekstra Bladet.

 

Forsvareren oplyser, at medens Levakovic erkendte, at han havde overtrådt indrejseforbuddet, benægter han butikstyveriet, ligesom han også afviser at have begået et andet tyveri i januar, som han også er sigtet for.

 

Ville besøge sin syge mor

Django Levakovic forklarede ifølge Ekstra Bladet under et grundlovsforhør, at han udelukkende var kommet til Danmark for at besøge sin syge mor.

 

Han er foreløbigt varetægtsfængslet i 12 dage.

 

Læs også
Racisme mod franskmænd – de kalder os “hvide svin”

Normalt varetægtsfængsler retten ikke i sager om butikstyveri, men ifølge hans forsvarer skyldes varetægtsfængslingen, at han skal have en dom for at overtræde indrejseforbuddet, hvilket normalt koster 20 dages fængsel.

 

Django Levakovic hævder, at han til daglig bor i Sverige, så det er jo nemt for ham lige at smutte en tur til Danmark over Øresundsbroen og begå lidt kriminalitet her i landet.

 

Der er kun ét svar: Grænsekontrol

Hos Dansk Folkeparti ryster Peter Skaarup, som er formand for Folketingets Retsudvalg, på hovedet.

 

”Det er helt fint med udvisningsdomme for udenlandske kriminelle, og den slags retsafgørelser kan vi ikke få nok af, men det er helt forrykt, at vi ikke samtidig sikrer, at de efterleves,” siger Peter Skaarup til Den Korte Avis og understreger:

 

”Der er kun én måde at sikre det på, og svaret er her grænsekontrol i god gammeldags forstand med døgnbevogtning af vore grænser. Det er et kardinalpunkt for Dansk Folkeparti, og vi vil blive ved med at presse på.”

 

Peter Skaarup er dog overbevist om, at Folketingets flertal på et tidspunkt vil komme så meget til fornuft, at de indser, at danskernes sikkerhed er vigtigere end Schengens regler.

Læs også
DA: Kommuner kan spare millioner ved færre indvandrere på offentlig forsørgelse

 

http://ekstrabladet.dk/112/levakovic-gangster-udvist-for-bestandigt-nu-er-han-tilbage-i-danmark/6538572

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…