På det første retsmøde grinede Danny Abdalla – men grinet stivnede i går, da anklageren kom med sit krav til en meget høj straf

Arkiv

HOLSTEBRO. 51-årige bandeleder Danny Abdalla træder ind ind i retssal A i retten i Holstebro bevogtet af to politibetjente.

 

I årevis har man kunne følge den storkriminelle Danny Abdallas dyre livsstil på Facebook. Han var udvist til Libanon, men levede fortsat i Danmark på tålt ophold og brød stort set alle regler.

 

På det første retsmøde kom det svedne grin fortsat frem, da et vidne talte om hans kærester og “bekendtskaber”. Den Korte Avis

 

Men i går mandag den 27. november kom han duknakket og skulende ind i retssalen.

 

Det var den dag, hvor anklager og forsvarer skulle procedere, og dermed forberede Abdalla på, hvad han har i vente, hvis han bliver kendt skyldig i alle 36 anklagepunkter.

 

En del af dem har han tilstået. Blandt andet sin rolle i de mange skyderier, der er en af de tunge dele i anklageskriftet.

 

Voldtægterne og kvindemishandlingerne, som er de tungeste, benægter han fortsat.

 

Forvaring på ubestemt tid eller mindst 14 års fængsel

Anklager Lise Hebsgaard, Midt- og Vestjyllands Politi, lagde hårdt ud med at kræve Danny Abdalla idømt forvaring på ubestemt tid samt udvisning af Danmark for bestandig, hvis han nogensinde skulle blive løsladt.

 

Derpå gennemgik anklageren tiltalepunkterne ét for ét, satte en forventet straflængde ud for hvert af dem, lagde dem sammen og konkluderede:

 

”Det giver i alt 19 års fængsel,” lød det fra Lise Hebsgaard, som dog trak fire – fem år fra i en form for mængderabat og kom det det resultat, at anklagemyndighedens påstand vil være ”ikke under 14 års fængsel” i tilfælde af, at retten ikke dømte Danny Abdalla til tidsubestemt forvaring.

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

 

Plus endnu en ubetinget udvisningsdom for bestandig. I forvejen har Danny Abdalla to af slagsen.

 

Retslægerådet anbefaler tidsubestemt forvaring

Lise Hebsgaard begrundede sit krav om en forvaringsdom med henvisning til blandt andet Danny Abdallas voldtægter og andre grove seksuelle mishandlinger af kvinder, som Abdalla ifølge anklageskriftet er skyldig i.

 

Der til kommer Danny Abdallas gentagne kriminalitet, der har været af en sådan grovhed, at han har fået to ubetingede udvisningsdomme.

 

Hebsgaard henviste i den forbindelse til straffelovens paragraf 70 stk. 2, der blandt andet fastslår, at en person kan dømmes til forvaring, hvis:

 

”han findes skyldig i voldtægt eller anden alvorlig seksualforbrydelse eller i forsøg herpå, og det efter karakteren af det begåede forhold og oplysningerne om hans person, herunder om tidligere kriminalitet, må antages, at han frembyder væsentlig fare for andres liv, legeme, helbred eller frihed.”

 

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

Ligeledes henviste anklageren til en erklæring fra Retslægerådet, som anbefaler, at Danny Abdalla idømmes tidsubestemt forvaring.

 

Og tidsubestemt forvaring er påkrævet i denne sag. Forvaring er eneste mulighed, lød det fra Lise Hebsgaard, som konkluderede:

 

”Hvis han får en tidsbestemt straf vil han være lige så farlig, når han bliver lukket ud, om da han blev lukket ind.”

 

Forsvareren: Fængsel i maksimum fire år

Danny Abdallas forsvarer, advokat Rasmus Amandusson, indledte sin procedure med indirekte anklager mod presse og politikere.

 

Begge parter har skabt en masse blæst omkring Danny Abdallas, og han advarede dommer Torben Riise og domsmændene mod at lade sig påvirke af presse og politikere.

 

”Det har rejst en form for folkestemning, og lad os bare sige, at den ikke har været positiv over for Danny Abdalla,” lød det fra Rasmus Amandusson, som opfordrede retten til i de seksuelle anklager at spørge sig selv, om de kan være sikre på, at det er sket under tvang.

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

 

Bør frifindes for over halvdelen af forholdene

Rasmus Amandusson henholdt sig i sin procedure til Danny Abdallas forklaring om, at han kun var skyldig i tolv af de 26 forhold, blandt andet skyderierne, og nedlagde derfor påstand om frifindelse i de resterende.

 

Herunder anklagerne om voldtægt og seksuelle mishandlinger, hvor Amundsson i sin procedure koncentrerede sig om at så tvivl om de forskellige vidneudsagn, og som han altså fandt, at Danny Abdalla bør frifindes for.

 

”Der er ikke et eneste teknisk eller lægeligt bevis for voldtægt,” lød det fra Abdallas forsvarer.

 

Han mente på det grundlag, at Danny Abdalla skal idømmes maksimalt fire års fængsel, idet han dog tilføjede, at hvis hans klient bliver kendt skyldig i samtlige forhold, bør fængselsstraffen ligge et sted mellem otte og ni år.

 

Argumenterer alligevel mod en forvaringsdom

På trods af, at han kræver frifindelse for de seksuelle anklager, mente Rasmus Amandsson dog alligevel, at det var nødvendigt at argumentere mod en forvaringsdom.

Læs også
Politifolk undrer sig over for Den Korte Avis: ”Hvorfor bliver Danny Abdalla ikke udvist – hvad med om I borer lidt i det?”

 

”Det er voldtægtsforholdene, der giver forvaring. Jeg mener, han er uskyldig, men vil alligevel forklare mig vedrørende forvaring,” lød det fra Abdallas forsvarer, som retorisk spørger:

 

”Vil han være farlig? Når han kommer ud vil han på det tidsforløb være 60 – 64 år,” fremhævede Amandsson ud fra den forudsætning, at Abdalla også bliver dømt for de seksuelle forhold og får den fængselsstraf, som anklager Lise Hebsgaard i sin procedure advarede imod.

 

Ligeledes fremhævede forsvareren, at Danny Abdalla ikke er farlig for samfundet som sådan.

 

”Det er ikke folk, der på tilfældigvis er blevet overfaldet af Danny, men nogle, der har involveret sig med ham, og derfor er Danny efter min opfattelse ikke farlig for almenheden,” understregede Rasmus Amandusson.

 

Han fastlog ligededes i den forbindelse, at udtalelser fra Retslægerådet på ingen måde binder retten.

 

Nu er det så op til retten af afgøre skyldspørgsmålene og derpå fastsætte en dom. Hvornår det vil ske, turde retsformanden, dommer Torben Riise, i går ikke sige noget konkret om.

Læs også
Danny Abdalla amok i retten – det gik ud over dommeren, der havde givet ham en forvaringsdom

 

Her kan du læse mere om sagen:

https://denkorteavis.dk/?s=Danny+abdalla

 

https://denkorteavis.dk/2017/desperat-danny-abdella-amok-i-retten-hun-lyver-hun-bruger-falske-anklager-mod-mig-raabte-han-men-saa-blev-dommeren-gal/

 

https://denkorteavis.dk/2017/den-brutale-og-berygtede-bandeleder-danny-abdalla-kan-ikke-udvises-nu-vil-anklageren-have-ham-spaerret-inde-i-forvaring-hvilket-kan-betyde-livstid/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…