Desperat Danny Abdallah amok i retten: ”Hun lyver! Hun bruger falske anklager mod mig!”, råbte han – men så blev dommeren gal

Danny Abdalla mens han levede det søde liv (Foto: Privat)

Det gik ikke stille for sig, da den berygtede og brutale gangster, Danny Abdallah, den 10. oktober blev afhørt i Retten i Holstebro på baggrund af et anklageskrift så langt som ondt år.

 

Anklagemyndigheden kræver ham i forvaring på ubestemt tid, hvilket vil sige minimum fem år, og da specialanklager Lise Hebsgaard begyndte af afhøre ham, blev det til sidst for meget for den hårdt pressede gangster:

 

”Jeg vil ikke svare hende mere! Hun lyver! Hun bruger falske anklager mod mig,” råbte han ifølge Ekstra Bladet, som var til stede i retten.

 

Det fik retsformanden, dommer Torben Riise til at true med at smide ham ud:

 

”Danny, det er forståeligt, at du er under en vis belastning med de mange anklager og en længere periode som varetægtsfængslet, men det ændrer ikke ved, at du skal opføre dig ordentligt,” lød det ifølge Ekstra Bladet fra retsformanden, som fortsatte:

 

”Hvis du ikke gør det fra nu, vil jeg med retsplejelovens paragraf 151 i hånden smide dig ud af retslokalet.

 

Som følge af det hidsige optrin holdt retten et kvarters pause, hvorefter den 51-årig Danny Abdallah behersket besvarede anklager Lise Hebsgaards spørgsmål.

 

Anklageskriftet, der er hårrejsende læsning, omfatter i alt 36 punkter af så grov karakter, at anklager Lise Hebsgaard vil kræve Danny Abdallah sat i forvaring på ubestemt tid. Der er her tale om lovens strengeste straf.

 

Selv erklærer Danny Abdallah sig ikke-skyldig i samtlige forhold på nær besiddelse af en ulovlig mobiltelefon i Randers Arrest.

 

Tvang mishandlet kvinde til at kysse sine sko

En forvaringsdom bruges for personer, der vurderes at være særligt farlige, fordi de har begået grov personfarlig kriminalitet såsom drab, røveri eller alvorlige sædelighedsforbrydelser.

Læs også
Højesteret ophæver opholdspligten og slipper kriminelle på tålt ophold løs på den sagesløse befolkning – politikerne svigter

 

Anklager Lise Hebsgaard har ved flere lejligheder udtalt, at hun især bygger sin påstand om en forvaringsdom til Danny Abdallah på hans grove og brutale sædelighedsforbrydelser.

 

Ifølge anklageskriftet, som Den Korte Avis har fået indblik i, er der vitterligt tale om en brutal adfærd, der trodser enhver beskrivelse.

 

Ifølge et af anklagepunkterne skulle Danny Abdallah således adskillige gange slået en kvinde i hovedet med knyttet hånd samt tæsket hende med bælter, kæder og hundesnore og ligeledes slået hendes hoved mod gulvet og ind i en væg.

 

For slet ikke at tale om, at han havde taget kvælertag på hende, kastet hende mod jorden, sparket hende på kroppen og trukket hende hen ad gulvet ved håret.

 

En af kvinderne blev ifølge anklageskriftet slået flere gange i hovedet og på kroppen og derpå tvunget til at kysse hans sko, medens han filmede det.

 

”Jeg er en gangster af ære”

Læs også
Tålt ophold giver afviste asylansøgere og udenlandske forbrydere mulighed for at bevæge sit frit i det danske samfund

Til en af de kvinder, han mishandlede, skulle han under mishandlingen ifølge anklageskriftet have sagt: ”Jeg er en gangster af ære, og hvis du ikke hører efter, har du bare at se, hvad der sker.”

 

Udover kvindemishandlingerne er der også tilfælde af voldtægt på to forskellige kvinder i anklageskriftet.

 

Især en ene af voldtægterne trodser i al sin gru enhver beskrivelse.

 

Af anklageskriftet fremgår det således, at kvinden blev slået ”adskillige gange i hovedet og på overkroppen, skubbede hende og flere gange kastede hende mod gulvet, hvorefter han smed hende ned i en sofa, pressede en pude mod hendes ansigt og holdt den fast mod hendes ansigt således at hun ikke kunne få vejret og herefter, mens tiltalte fortsat slog hende i ansigtet og på kroppen, rev hendes tøj af og tiltvang sig samleje med hende.”

 

Der til kommer så en række andre mishandlinger af kvinder, som den såkaldte ”gangster af ære” nu står tiltalt for.

 

Kvindemishandlingerne og voldtægterne er kun en del af det 36 punkt lange anklageskrift, der også omfatter skyderier, vold, trusler om vold, afpresning og narkohandel.

 

Læs også
En læser nær Kærshovedgård: Udviste asylansøgere og kriminelle skaber utryghed for borgerne

Kan ikke udvises af Danmark

Eftersom Danny Abdallah har fået overbevist de danske myndigheder om, at han vil være i livsfare hvis han bliver udvist til Libanon, da han efter eget udsagn er på Hizbolla’s dødsliste, kan han ifølge internationale konventioner ikke udvises.

 

Det har betydet, at han har fået to betingede udvisningsdomme, der stort set ikke er andet end sminke, der skal dække over, at danske domstole har ladet sig sætte under administration af udlandet i form af internationale konventioner.

 

Første betingede udvisningsdom fik Danny Abdallah i 2003 sammen med otte års fængsel for grov narkokriminalitet.

 

Senere blev han i 2012 idømt et år og otte måneders fængsel for røveri plus endnu en betinget udvisningsdom.

 

I den aktuelle sag blev Danny Abdallah anholdt den 18. oktober 2016 og har siddet varetægtsfængslet lige siden.

 

Der er afsat 15 femten retsdage til sagen, som begyndte den 3. oktober og forventes afsluttet med domsafsigelse den 30. november.

Læs også
På det første retsmøde grinede Danny Abdalla – men grinet stivnede i går, da anklageren kom med sit krav til en meget høj straf

 

Du kan læse hele Ekstra Bladets artikel om retsmødet den 10. oktober her:

http://ekstrabladet.dk/112/vred-bandeleder-raaber-ad-anklager-i-retten-dommeren-truer/6863152

 

Og her kan du læse mere om Danny Abdallah:

https://denkorteavis.dk/2017/danny-abdellah-er-to-gange-udvist-af-danmark-men-han-er-bare-blevet-og-nu-er-han-anklaget-for-brutale-voldtaegter-roeverier-og-vilde-skyderier/

 

https://denkorteavis.dk/2017/den-brutale-og-berygtede-bandeleder-danny-abdalla-kan-ikke-udvises-nu-vil-anklageren-have-ham-spaerret-inde-i-forvaring-hvilket-kan-betyde-livstid/

 

https://denkorteavis.dk/2015/storforbryderen-danny-abdallah-er-pa-talt-ophold-og-skal-melde-sig-hver-dag-men-han-lever-det-sode-liv-vi-spurgte-regeringen-hvad-den-vil-gore/

 

https://denkorteavis.dk/2013/danmark-til-grin-udvist-kriminel-pa-talt-ophold-annoncerer-efter-bandemedlemmer-pa-facebook/

Læs også
Over hundrede kriminelle, der skulle udvises, er bare gået under jorden – takket være deres menneskerettigheder

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…