Butikstyv flygtede med købmanden hængende i bildøren: Tyveri af en blomst fik de utroligste følger for en 34-årig mand fra Herning

Google Maps

Et enkelt tyveri af en blomst til 99 kroner endte i et hav af lovovertrædelser for en 34- mand fra Herning.

 

Den 34-årige stjal mandag aften blomsten i Rema 1000 på Holstebrovej i Herning. Det observerede købmand Uffe Asbjørn Jensen. Han havde ikke tænkt sig at lade tyven slippe godt fra det, og gik derfor ud til den bil, tyven var kommet i, skriver aoh.

 

”Jeg stillede mig mellem døren og bilen og bad ham gå med ind. Det ville han ikke. Jeg bad igen om, at han skulle gå med ind, ellers ville jeg ringe til politiet, men han sagde, at han havde noget andet, han skulle,” fortæller Uffe Asbjørn Jensen til aoh

 

Satte speederen i bund med købmanden hængende i døren

Da Uffe Asbjørn Jensen talte med butikstyven, var bilen allerede startet, og medens han hang over bilen med den ene arm på taget og den anden i døren, speedede butikstyven pludselig op.

 

”Han bakker, medens jeg forsøger at råbe til politiet samtidig. Derefter kører han fremad og ud på Holstebrovej, og så er jeg klar over, at jeg skal af bilen, så jeg springer af,” forklarer Uffe Asbjørn Andersen.

 

Han fortæller til aoh, at tyven kørte væk med fuldtTyven blev anholdt,  ræs og hjulspin, og at han var ved at torpedere en bil, da han kom ud på Holstebrovej.

 

Tyven blev anholdt, og så blev der rejst sigtelser

Politiet havde under telefonsamtalen med Uffe Asbjørn Jensen fået nummerpladen på bilen, og kort tid efter kunne en patrulje anholde butikstyven.

 

Det viste sig, at han have lånt sin fars bil.

 

”Han forklarede, at han gik i panik, og han kom selv ud, da patruljen kom, fordi han havde dårlig samvittighed,” fortælle sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning til aoh.

 

Læs også
Video: Til sidst får pensionisten nok og tager kampen op mod asocial indvandrerdreng

Politiet sigter nu den 34-årige mand for butikstyveri og for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

 

Men ikke nok med det. Han bliver også sigtet for at have kørt uden kørekort samt for mindre overtrædelser af færdselsloven, ligesom der også blev taget en blodprøve, da politiet havde mistanke om, at han var påvirket af euforiserende stoffer.

 

For at føje spot til skade, bliver hans far nu også sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort.

 

Hvem, der skulle have haft de ulyksalige blomster, melder historien intet om, men det bliver i hvert fald en dyr omgang for den 34-mand at forsøge at spare 99 kroner.

 

http://www.aoh.dk/artikel/butikstyv-krte-vk–med-kbmanden-hngende-i-bildren

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…