Danmark slår revner – indvandring, sort arbejde og knivstikkeri

Arkivfoto af asylansøgere/Youtube

Det er nu kommet frem, at der lever mange illegale migranter i det danske samfund. Et skøn siger 18.000.

 

TV2 har belyst sagen og bringer et program om forholdene torsdag aften.

 

I den forbindelse kom det torsdag morgen frem, at Kirkens Korshær har hjulpet fattige migranter med råd til, hvordan de kan finde sort arbejde.

 

Mere konkret drejer det sig om Kirkens Korshærs sociale institution ”Kompasset”, der modtager 2,8 mio. kr. om året i offentlig støtte.

 

På TV2’s skjulte optagelser ser og hører man en medarbejder ved institutionen opfordre en migrant til at finde sig et sort arbejde – og han bistår oven i købet med at bruge en computer. En anden medarbejder er også blevet taget i at bidrage til dette snyd mod det danske samfund.

 

Selv i det velordnede Danmark foregår der efterhånden en del, som vi ikke har styr på.

 

Ikke nok med, at indvandringen fører en masse mennesker ind i Danmark, som slet ikke burde være her. De pågældende mennesker får også hjælp til at arbejde ulovligt fra en offentligt støttet institution.

 

En ny virkelighed

Tilstrømningen af illegale indvandrere har skabt en ny virkelighed, hvor danske sociale medarbejdere begynder at indrette sig efter normer, som er importerede fra migranternes kaotiske hjemlande.

 

Kirkens Korshærs chef, Helle Christiansen, slår fast, at man tager afstand fra sort arbejde. Men hun siger, at man står i et dilemma, når der kommer mennesker, som ikke har noget at leve af.

 

Men de pågældende burde slet ikke være i landet.

Læs også
Video afslører menneskesmuglernes nye vej til at få illegale afrikanere ind i Europa

 

Tilstrømningen af illegale indvandrere slår revner i vores samfund. I disse revner vokser normer og værdier frem, der ødelægger de store kvaliteter, som de fleste danskere sætter så stor pris på ved dette samfund.

 

Sygehus måtte låse døren

En anden aktuel begivenhed peger i samme retning. Vi beretter om episoden i dagens avis.

 

Onsdag blev to indvandrere bragt på Odense Universitetshospital (OUH), såret af knivstik. De var blevet angrebet af to mænd fra en anden indvandrerfamilie, som deres familie i har ligget i en langvarig fejde med.

 

På OUH så man sig nødsaget til at låse døren til skadestuen. Man frygtede, at det voldelige familieopgør ville blive ført videre på skadestuen.

 

Denne form for fejder har rødder i samfund, som præges af kampe mellem familier, klaner og stammer. Ofte voldelige kampe.

 

Læs også
Malta har stoppet kapringen af fragtskib i Middelhavet – det har vigtige perspektiver for asylstrømmen

Disse kampe bliver nu overført til det danske samfund. Uskyldige danske borgere kan få dem at mærke. Og det danske samfund bruger sundhedsressourcer, politiressourcer og andre slags ressourcer på dem.

 

Konflikter fra en helt anden kultur lever videre i parallelsamfund som en del af Danmark. Disse konflikter forandrer det danske samfund.

 

Tillid

Vi debatterer og kritiserer mange ting i det danske samfund. Men grundlæggende er de fleste danskere glade for den danske måde at leve på og omgås hinanden på.

 

Det hænger i høj grad sammen med ét træk, der står stærkt i vores samfund: tillid.

 

Vi har tillid til hinanden. Vi har tillid til, at borgerne følger fælles regler, og at myndighederne sikrer ordnede forhold. Vi har tillid til, at disse myndigheder normalt er ansvarlige, hæderlige og ukorrupte.

 

Denne tillid er ikke blind og ubetinget. Men den er højere end i næsten alle andre lande.

Læs også
20.000 bevæbnede migranter står klar til at storme grænse for at komme til blandt andet Danmark

 

Trusler mod tilliden

Nu er det så blevet en del af vores samfund, at familier stikker hinanden med knive.

 

Det er blevet en del af vores samfund, at folk lever illegalt og tjener penge ved sort arbejde.

 

Det er blevet en del af vores samfund, at offentligt støttede sociale institutioner direkte opfodrer til sort arbejde.

 

Den slags giver et dårligere samfund og meget mindre tillid mellem mennesker.

 

Indvandringen slår revner i det danske samfund. Hvis vi ikke får styr på situationen, vil de revner blive stadig større.

 

Læs også
Italien donerer skibe til Libyen for at stoppe migranter

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…