Afghaner voldtog og myrdede 19-årig studerende – han løj om sin alder for at få lavere straf, men så kom den utrolige afsløring


En retssag i den sydtyske by Freiburg tiltrækker sig stor opmærksomhed.

 

På anklagebænken sidder den unge afghaner Hussein Khavari. Han er tiltalt for at have voldtaget og myrdet den 19-årige tyske medicinstuderende Maria Ladenburger på den mest brutale facon. I oktober 2016.

 

Først voldtog han hende. Så tog han kvælertag på hende, så hun mistede bevidstheden. Derefter smed han hende i en flod, så hun druknede.

 

Det hører med til historien, at Maria Ladenburger var frivillig flygtningehjælper. Både hun og hendes forældre var en slags ’venligboere’ i deres holdninger.

 

Hussein Khavari har undervejs indrømmet, at han voldtog hende og fik hende til at miste bevidstheden. I forvejen havde DNA-spor peget på ham som gerningsmand.

 

’Uledsaget flygtningebarn’

Hussein Khavari kom til Tyskland som såkaldt uledsaget flygtningebarn i 2015. Han påstod dengang, at han var 17 år. Dermed faldt han ind under begrebet uledsaget flygtningebarn.

Læs også
Motionscyklist fandt pose i skoven: ”Da jeg så, hvad der var i posen, hoppede jeg tilbage” – og så skyndte han sig at ringe til politiet

 

Det medfører en række fordele, når man søger asyl.

 

Men han løj om sin alder – som mange andre, der kalder sig uledsagede flygtningebørn.

 

I det hele taget afslører retssagen, at han har været fuld af løgn og bedrag over for det naive tyske asylsystem. Som Die Welt skriver: ”Han gjorde, hvad der passede ham.”

 

Siden har han justeret lidt på, hvilken alder han havde, da han kom til Tyskland. Nu blev det til 19 år.

 

Men han har hele tiden fastholdt, at han lå under grænsen for, hvornår man bliver behandlet som voksen.

Læs også
Godtroende kvinde lod sig narre af sexgal afghansk asylansøger

 

Fældet af en tand

Dette er også afgørende for ham i forhold til retssagen. Hvis han får status som ungdomskriminel, får han alt andet lige en mildere straf. Det satser han og hans forsvarer alt på.

 

Dette ser man i en række lande: Indvandrere forsøger at blive defineret som ungdomskriminelle for at få en mildere straf.

 

Men nu er Hussein Khavari blevet afsløret på en højst usædvanlig facon. Nemlig ved hjælp af en tand.

 

Det er ikke en tand, der sidder i munden på afghaneren. Den blev trukket ud for et stykke tid siden. Men han gemte den! Det var et svineheld for anklagemyndigheden.

 

Læs også
De politisk korrekte virker ikke interesserede i at finde ud af, hvorfor 16-årige albanske Servet Abdija blev myrdet

Nu kunne eksperter undersøge tanden på alle leder og kanter. Først og fremmest kunne de analysere aflejringerne omkring tandens rod. De giver en særdeles pålidelig aldersbestemmelse.

 

Meget ældre end påstået

Hovedeksperten gav retten en klar konklusion: Hussein Khavari er væsentligt ældre, end han påstår. Hun siger, at han var 25 år, da voldtægten og mordet fandt sted.

 

Dermed står han til at blive straffet som en voksen.

 

Det kan betyde livsvarigt fængsel. Eller måske en endnu skrappere dom på tidsubestemt forvaring – hvis man inddrager en tidligere alvorlig forbrydelse, som han har begået i Grækenland.

 

Slaget om Hussein Khavaris alder er dog ikke afgjort endnu. Han vil kæmpe som en gal for at blive behandlet som ungdomskriminel.

 

Det lykkedes ham at snyde sig til en status som ’uledsaget flygtningebarn’. Men det vil nok være langt sværere at overbevise retten om, at han kun var en stor dreng, da han voldtog, kvalte og druknede Maria.

 

På grund af en tand, som han havde gemt.

 

https://www.welt.de/vermischtes/article170403319/Ein-Zahn-macht-den-Minderjaehrigen-zum-Erwachsenen.html

 

https://www.welt.de/vermischtes/article170397454/Hussein-K-ist-laut-Gutachten-25-Jahre-alt.html

 

https://denkorteavis.dk/2016/den-17-arige-afghaner-hussein-khavari-voldtog-og-myrdede-med-stor-sikkerhed-19-arige-maria-ladenburger-hans-billeder-pa-facebook-er-isnende/

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…