Det varer længe, inden han atter kommer ud: Blev dømt for et kvart tons hash og besiddelse af en AK47 automatriffel

Københavns Byret, Google Map

En 42-årig mand blev i dag tirsdag den 22. november idømt 10 års fængsel for besiddelse af ca. 270 kg hash samt en funktionsdygtig AK47 med tilhørende magasin isat 3 patroner, skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

 

Ved strafudmålingen besluttede Københavns Byret at udløse en reststraf på 1.952 dage, som hidrørte fra en dom for manddrab i 2006. Den 42-årige mand var blevet prøveløsladt i oktober 2014 med en prøvetid på fem år

 

Retten fandt, at de nye forhold, som var begået ca. halvvejs i prøvetiden, var af en sådan karakter, at reststraffen skulle udløses.

 

Tilfreds anklager

Den dømte mand, som tidligere har haft forbindelse til rockermiljøet, tog betænkningstid med hensyn til, om han ville anke dommen. Han blev varetægtsfængslet efter dom.

 

”Solidt efterforskningsarbejde i Særlig Efterforskning Øst førte frem til anholdelsen af den 42-årige og medførte, at 270 kg hash samt endnu et automatvåben blev fjernet fra gaden. Jeg er tilfreds med, at retten fulgte mit synspunkt om at udløse reststraffen,” siger senioranklager Lasse Biehl.

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…