Nu kræver De Radikale, at vi siger undskyld for slaveriet på De Vestindiske Øer – men hvornår vil partiet sige undskyld til den danske befolkning?

Marianne Jelved - Foto: Wikipedia

 

Fredag og lørdag er statsminister Lars Løkke Rasmussen på St. Croix og St. Thomas. Han vil være gæst og taler ved de officielle arrangementer i anledning af 100-året for Danmarks salg af De Vestindiske Øer.

 

I den forbindelse har flere røde partier krævet, at Løkke skal sige undskyld for slaveriet og slavehandlen under det danske koloniherredømme. Nu har De Radikale tilsluttet sig dette krav.

 

Løkke afviser dog en undskyldning, og det har han opbakning til fra et flertal i Folketinget. I stedet vil han på Danmarks vegne beklage dette mørke kapitel i dansk historie.

 

Det må siges at være passende. Undskyldninger bør gives af mennesker, der selv har ansvar for det passerede, til nulevende mennesker, der er blevet krænket.

 

Historiske overgreb kan man erkende, beklage og fordømme.  Men hvis man undskylder, kan der hurtigt gå inflation i dette begreb. Dertil kommer, at man kan blive præsenteret for krav om erstatning.

 

Men når De Radikale nu er så ivrige efter at undskylde, så vil det da være oplagt, at de giver en stor og særdeles relevant undskyldning til nulevende mennesker. Nemlig den danske befolkning.

 

Vi danskere bør modtage en undskyldning fra Det radikale Venstre for den umådelige skade, partiet har forvoldt på det danske samfund gennem en uansvarlig og ødelæggende politisk korrekt udlændingepolitik.

 

Radikal nøglerolle i udlændingepolitikken

Gennem mange år havde De Radikale en nøglerolle i dansk politik. Partiet har i lange perioder haft en indflydelse, der rakte langt ud over dets beskedne vælgeropbakning, fordi det lå inde med de mandater, der afgjorde, hvem der fik regeringsmagten. Tungen på vægtskålen.

 

Denne rolle blev ikke mindst brugt til at påtvinge den danske befolkning en stadigt voksende tilgang af indvandrere og asylansøgere fra ikke-vestlige, overvejende muslimske lande.

 

Læs også
Inger Støjberg vraget – både Venstre og Socialdemokratiet glider nu væk fra den stramme udlændingepolitik

Danskerne har aldrig bedt om denne tilstrømning, men De Radikale var ligeglade. Som så mange fanatiske tilhængere af virkelighedsfjerne principper så de sig selv på en højere mission: at opdrage danskerne til politisk korrekthed.

 

I 1980’erne og 1990’erne havde partiet et afgørende ansvar for den fejlslagne udlændingepolitik, der blev ført først under en borgerligt ledet og siden en socialdemokratisk ledet regering.

 

I 00’erne fortsatte De Radikale med at trække Socialdemokratiet rundt ved næsen i udlændingepolitikken, da de to partier var i opposition. Fra 2011 fik de igen indflydelse på en rød regerings linje.

 

Marianne Jelveds ansvar

Den centrale person i denne udvikling var den radikale leder Marianne Jelved. Hun har et meget stort ansvar.

 

Jelved og hendes partifæller banede vejen for et Danmark splittet op i stadig større og stærkere parallelsamfund.

 

De banede vejen for, at der kom flere indbyggere i Danmark, som foretrækker sharia frem for frihed.

Læs også
Pludselig sagde imamen sandheden

 

De banede vejen for, at stærkt kvindeundertrykkende anskuelser vandt frem i det danske samfund.

 

De banede vejen for grupper med en større kriminalitet end danskerne – ikke mindst voldelig kriminalitet.

 

De banede vejen for, at danske værdier er kommet under pres.

 

De banede vejen for, at store grupper i vores samfund ikke kan ordentligt dansk og derfor har problemer med at begå sig.

 

De banede vejen for, at mange kommer hertil og bliver hængende på offentlig forsørgelse, betalt af danske skatteydere.

 

De banede vejen for en ændring i befolkningens sammensætning, der i stigende grad vil gøre Danmark til et muslimsk land.

Læs også
Mette Frederiksen taler om stram udlændingepolitik – men Morten Østergaard og Pernille Skipper vil have mere islam

 

Uforbeholden undskyldning

Alt dette har De Radikale ydet et afgørende bidrag til.

 

Det er ikke fjern fortid. Det er noget, som berører nulevende mennesker.

 

Nu må tiden være inde til, at De Radikale giver den danske befolkning en uforbeholden undskyldning.

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…