Det skal indrettes en ny politistation i en svensk indvandrerghetto – men det er så farligt, at politiet skal have beskyttelse

Rinkeby er en af de mest berygtede indvandrerforstæder til Stockholm med mange kriminelle og bander.

 

Alligevel har bydelen ingen politistation.

 

Eller rettere sagt: Netop derfor. De mange kriminelle er årsagen til, at der ikke er nogen politistation. Så greelt er det blevet i Sverige!

 

Det var planen at bygge en helt ny politistation.

 

Men entreprenørerne er for bange til at påtage sig opgaven. Det ville være for farligt, siger kilder til svenske medier. Derfor er det ikke blevet til noget.

 

Så nu forsøger man noget andet. Man vil indrette en politistation i eksisterende bygninger.

 

Planerne afslører hvor dramatisk masseindvandringen påvirker Sverige.

 

Rinkebys indbyggere er ikke kun farligt for entreprenører og menige svenskere.

 

De er også farlige for politiet. Meget farlige. De er mange og de hader svenske myndigheder og ikke mindst politiet. De skal holde sig væk fra det indvandrerne betragter som “deres områder”.

 

Derfor er politistationen i de nye planer klassificeret som ‘beskyttelsesobjekt’.

 

Læs også
Hvidvasker Sverige sin antisemitisme? – en beretning om, hvor galt det står til i Malmø

Beskyttelsesobjekter betyder, at det er en bygning, man skal beskyttes mod sabotage, terror, røveri og spionage.

 

Det er for eksempel Forsvarsministeriet og statsministerens bolig. Og altså også en politistation, der skal ligge i et område, hvor der bor mange med indvandrerbaggrund.

 

I Rinkeby betyder det, at politistationen skal bygges med skudsikkert glas i alle vinduer og særligt tykke mure.

 

Det bliver meget dyrt. Omkring 380 millioner.

 

Det er også strafbart at fotografere bygningen. Og skal man inden for skal man identificere sig, kropsvisiteres og lignende.

 

Men alle disse foranstaltninger er ikke nok til at beroligere de betjente, der skal arbejde på politistationen.

 

Læs også
Likvideringen af 31-årig kvindelig læge i Malmø: Hun fik det dræbende skud, da hun lå på jorden – en medgerningsmand er anholdt

“Der er en stor uro blandt personalet, ved tanken om at arbejde på en politistation i Rinkeby. Vi forstår godt den uro. Det drejer sig især om hvordan man kan komme til og fra en arbejdsplads i Rinkeby. Hvis man arbejder der, så bliver man genkendt”, siger Christoffer Ersenius. Han er fagforeningsformand i Rinkeby.

 

Særligt skræmmende er tanken om at bruge de kollektive transportmidler som for eksempel tunnelbanen.

 

En risikovurdering betyder at der skal være sikre parkeringspladser ril betjentenes private biler. Og det har også været diskuteret om politiet skal have en form for beskyttelse på vejen til og fra jobbet, for eksempel fra en parkeringsplads i et andet område.

 

Springare og naive myndigheder

Udviklingen er absurd. Den er blevet forudset i årevis. Men myndighederne har lavet alle mulige krumspring for ikke at se virkeligheden i øjnene:

 

Massenindvandring fra ikke-vestlige muslimske lande betyder parallelsamfund med kriminalitet og fjendtlighed over for det omgivende samfund.

 

Det, der siger, at det er sådan, bliver forfulgt af de naive og politisk korrekte myndigheder og medier. Peter Springare, der selv arbejder inden for politiet, er en af dem. Med facts og kendsgerninger beskrev han  for nylig, hvor stærkt mennesker med indvandrerbaggrund er overrepræsenteret i hans arbejde som efterforsker.

Læs også
Sverige asyl-amok: Har alene i år uddelt langt over tredive tusinde statsborgerskaber og modtaget et hav af asylansøgere

 

https://mitti.se/nyheter/poliser-skjutsas-stationen/

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…