Mand fik permanent opholdstilladelse i Sverige, nu står han anklaget for deltagelse i folkemord i Syrien

En 46-årig udlænding søgte i 2013 asyl i Sverige. Han fik samme år permanent opholdstilladelse og han bor i dag på en adresse i Karlskoga.

 

Nu står han anklaget for mord, eller forbrydelse mod folkeretten. Det skriver Friatider.se.

 

Manden anklages for i foråret 2012 at have deltaget i henrettelse af 7 regeringssoldater i byen Idlib. Man kan se og høre henrettelsen af de syv forsvarsløse mænd i videoen herunder. Den 46-årige mand der nu anklages, står i venstre side, iført sorte bukser og brun trøje.

 

Videoen blev bla. vist på The New York Times i 2013, som et eksempel på syriske oprøreres brutalitet.

 

Først bliver der holdt tale over fangerne:

 

Løgnerne har længe været dygtige. I 50 år, har det været en kamp mod hykleri. I 50 år har der været ødelæggelser i Syrien. I 50 år har de været venner med korruption. Ydmygelse er vores død, og at leve er at sige nej. Fordi I hverken har religion eller moral, har vi sværget en ed til Herren af Tronen: Vi vil tage hævn. Eden binder os. I vil betale med dobbelt så meget blod som os. Dag for dag med blodsudgydelser.

 

Efter talen kan man høre de 7 mænd blive skudt.

 

Ligene blev herefter smidt i en massegrav.

 

Forbrydelsen

Efterforskningsleder Kristina Lindehoff Carleson udtaler, at henrettelsen som den 46-årige var med til at udføre er en forbrydelse mod den humanitære folkeret, der bla. har til formål at beskytte soldater.

 

”Forbrydelsen forgik på et tidspunkt, hvor vi ikke anser at der var en væbnet konflikt mellem mellem regeringen og oprørerne.

Læs også
Syrer dræber mand med sværd på åben gade – Tyskland i chok over drabsbølge med indvandrere som gerningsmænd

 

Sverige aner ikke hvem de har taget ind

Sverige har givet opholdstilladelse til hundredtusindvis af asylansøgere gennem de seneste år. Hvor mange af dem der har en fortid som den nu anklagede mand er selvsagt uvist, men der er formodentlig ingen tvivl om, at han ikke er enestående.

 

Samtidigt er Sverige ramt af voldsomme væbnede konflikter mellem forskellige indvandreregrupper. Vold, mord og mordforsøg er eksploderet de seneste år.

 

I Skåne registrerede politiet 150 mordforsøg i 2016. 27 af dem var fuldbyrdede. Alene i Malmø blev 12 personer myrdet, dertil kommer mindst 58  mordforsøg. 2017 er startet med et drab og tre mordforsøg.

 

 

 

Del på Facebook

ANDRE LÆSER OGSÅ…